חדר ועידה
-
אני לא יודע מה הבעיה אבל כשנכנסים לחדר ועידה זה חוזר לתפריט הראשי
ההגדרות שהכנסתיבשלוחת ניהול type=confbridge conf_bridge_folder_to_play=conference conf_bridge_type=admin record_title=tfr conf_bridge_send_thintuk=tfr list_tzintuk=members title=שלוחת ניהול folder_move=/1 בשלוחת חדר ועידה check_list_tzintuk=admins go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_blocked=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=/conference בתפריט ראשי ;מעקב אחרי חדר ועידה פעיל menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=conference ;הגדרת סוג חדר ועידה conf_bridge_type=broadcaster
-
@מושי-גרינוואלד כתב בחדר ועידה:
אני לא יודע מה הבעיה אבל כשנכנסים לחדר ועידה זה חוזר לתפריט הראשי
ההגדרות שהכנסתיבשלוחת ניהול type=confbridge conf_bridge_folder_to_play=conference conf_bridge_type=admin record_title=tfr conf_bridge_send_thintuk=tfr list_tzintuk=members title=שלוחת ניהול folder_move=/1 בשלוחת חדר ועידה check_list_tzintuk=admins go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_blocked=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=/conference בתפריט ראשי ;מעקב אחרי חדר ועידה פעיל menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=conference ;הגדרת סוג חדר ועידה conf_bridge_type=broadcaster
בשלוחה של החדר ועידה הגדרת
type=confbridge
? ולא הבאת את זה או שבכלל לא הגדרת?
ועוד אפשרות, יכול להיות שאתה לא פעיל ברשימת צינתוקים שהגדרת עליה פילטר
וגם לא הבנתי כי כתוב לך בשלוחה של הניהול שהחדר ועידה מופעל משלוחה - conference ובשלוחה שכתבת שהיא השלוחה של החדר ועידה, יש פילטר שמי שנמצא / חסום נכנס ומי שלא עובר לשלוחה conference שלפי מה שכתבת זה השלוחה הנוכחית
וגם לא כתבתgo_to_from_tzintuk=yes
או שחסרות כמה שורות או שלא הבאת כאן את כל מה שהגדרת
-
@יהודה-צ-כ
הגדרתי כעת ועובד ב"ה תודה רבה -
@מושי-גרינוואלד
איפה אני צריך לכתובgo_to_from_tzintuk=yes
-
@מושי-גרינוואלד
הוא התכוון לומר שיש לך שם הגדרות ששייכות לפילטר לפי רשימת צינתוקים, ואכ חסרה לך ההגדרה הנל שבעצם מגדירה את הפילטר הנל בהטמעה בכל מודול