לא נפתר שאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה
-
@מים-אחרונים
שים לב!
בשבילך שחוץ מהנציגים מן הסתם נכנסים גם לקוחות ואתה לא רוצה שהם ישמעו את ההודעה הנל, תגדיר במקום ההגדרה של הפנייה לפי מחוייג, לפי מחייג
ההגדרה היאcheck_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes
ובקובץ תכתוב את מספר הטלפון של הנציג ואת מספר השלוחה.
בהצלחה!!!
נ.ב." שלח לחמך וכו' ", אני בדיוק עובד על מערכת מסוימת ואחרי שכתבתי לך את הפוסט למעלה אני רואה שגם אני נצרך לו ככה שחסכת לי המוןןןן עבודה.
אז תודה!! -
@מים-אחרונים
וכן שכחתי את ההגדרה של מעבר בפעם אחת
תגדיר בשלוחה הראשיתcheck_did_and_go_to_folder_one_time=yes
-
@אA כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
@מים-אחרונים
שים לב!
בשבילך שחוץ מהנציגים מן הסתם נכנסים גם לקוחות ואתה לא רוצה שהם ישמעו את ההודעה הנל, תגדיר במקום ההגדרה של הפנייה לפי מחוייג, לפי מחייג
ההגדרה היאcheck_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes
ובקובץ תכתוב את מספר הטלפון של הנציג ואת מספר השלוחה.
בהצלחה!!!
נ.ב." שלח לחמך וכו' ", אני בדיוק עובד על מערכת מסוימת ואחרי שכתבתי לך את הפוסט למעלה אני רואה שגם אני נצרך לו ככה שחסכת לי המוןןןן עבודה.
אז תודה!!@מים-אחרונים כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
@CUBASE
מעל 10 וכל הזמן גודל ויורד -
@CUBASE
אז שיוסיפו את עצמם! -
אולי תכתוב על זה מדריך מסודר שיופיע לאנשים בחיפוש
-
@אA אפשר באמת לעשות לעשות פילטר לפי רשי"ת שאם נמצא ברשימה אז יתווסף לקובץ ע"י מודול הוספת ערך ואם לא נמצא אז יסיר את עצמו ע"י מודול הסרת ערך,
אבל יותר פשוט שבשלוחה של שמיעת ההודעה יהיה פילטר לפי רשי"ת כך שרק נציג יכנס לשלוחה והשאר יחזרו לתפריט הראשי
-
@אA אפשר באמת לעשות לעשות פילטר לפי רשי"ת שאם נמצא ברשימה אז יתווסף לקובץ ע"י מודול הוספת ערך ואם לא נמצא אז יסיר את עצמו ע"י מודול הסרת ערך,
אבל יותר פשוט שבשלוחה של שמיעת ההודעה יהיה פילטר לפי רשי"ת כך שרק נציג יכנס לשלוחה והשאר יחזרו לתפריט הראשיצודק!!!
@מים-אחרונים כתב בשאלה איזה קובץ עלי להעלות כדי שישמיע שם שלוחה:
אולי תכתוב על זה מדריך מסודר שיופיע לאנשים בחיפוש
נראה לך שזה נצרך?
הרי יש על זה מדריכים בפורום... -
@מים-אחרונים
בדקת את זה? -
@אA ככה מסודר?
-
@אA עכשיו אני בודק
-
@מים-אחרונים
יש לי איזו בעיה.
אני בודק אותה. -
ובקובץ Did_Go_To בשלוחה הראשית תכניס את מספר המערכת והשלוחה למעבר, לדוג'
אין כזה תיקיה
אין קובץ מערכת בשם 0005 -
@מים-אחרונים
תיצור כזה קובץ.
ביצירת קובץ INIM1005
-
-
-
שלב ב':
תגדיר שבסיום ההקלטה יעבור לשלוחה אחרת שבה מוגדרבאיזה שלוחה להגדיר?
מה זה? -
@מים-אחרונים
תפתח שלוחה מתחת להקלטת ובה תגדיר את ההגדרות ששם.הבעיה היא שכרגע זה לא עובד, דהיינו שזה לא מוחק את הלוג.
-
תפתח שלוחה מתחת להקלטת ובה תגדיר את ההגדרות ששם.
סורי, מה זה אומר מתחת ההקלטות?
-
@אA תעדכן אותי כשזה עובד סופית
-
@מים-אחרונים
בשלוחה של ההקלטות, תפתח שלוחה נוספת.