הרצת בקשת API כל דקה
-
עשיתי הרצה של שליחת קובץ טקסט למערכת כל דקה בAPI מגוגל סקריפט
בשלב מסויים זה כבר לא נותן לי לשלוח בקשות יותר ומחזיר שגיאה
שליחת בקשה ידנית דרך הדפדפן עובד רגיל.זה קשור לזה שהבקשה נשלחת כל דקה? המתנה של 24 תעזור?
אשמח לתגובה מועילה.
תודה מראש -
@מערכת-קמפיינים קח טיפ, אם משהו מחזיר לך שגיאה, כדאי שתביא את השגיאה, ע"פ רוב ניתן להבין לפי זה..
-
@מערכת-קמפיינים
אם אני לא טועה (נא תקנו אותי אם אני טועה), גוגל סקריפט מצליח להריץ מספר מסויים של בקשות עם טוקן רגיל, ואח"כ צריך טוקן כזהעשיתי פעם למישהו מערכת שיושבת על גוגל סקריפט, כמדומני שבשליחות הראשונות זה נשלח טוב ופתאום נחסם, אז עשיתי לו שימוש בשירות מייק ליצירת טוקן חדש כל שבת בשעה 02:00 כשהטוקן הקודם פג, והרצת בקשה כל כמה דקות ע"מ לשמור על הטוקן פעיל
יתכן שאם לא הייתי מבצע שום שליחה אלא משתמש ישר עם טוקן הנ"ל, ואז משתמש בטוקן רגיל רק פעם בשבוע ליצירת טוקן כנ"ל, יתכן שזה לא היה נחסם, צריך לבדוק את זה (אם זה לא פועל ככה, צ"ע איך הוא יוצר טוקן)נשמח לקבל תגובות מבעלי הניסיון בעניין
-
@ע-ג זה לא קשור, לפחות לא כעת, יכול להיות מלא סוגי שגיאות, לפני ש @מערכת-קמפיינים יביא לנו את השגיאה לא ממש יהיה אפשר לעזור לו
יש בעיה ידועה בגוגל סקריפט שיש בקשות עם פרטי התחברות שגויים שגורמות לip של השרתים של גוגל סקריפט להיחסם בפני הAPI של ימות המשיח מטעמי אבטחה, אבל שוב, לא ברור אם זה הבעיה בכלל,
-
@אביי-ורבא
תודה על הטיפ...
אז האמת היא שמדובר במסמך שיטס בשם "Google docs to yemot v2.0" מוכר לך?
היה איזה בעיה בסקריפט שם, אז הוספתי כמה לוגים כדי לראות איפה הבעיה והנה:UpdateExtension Response: {"yemotAPIVersion":6,"responseStatus":"EXCEPTION","message":"creating login token error(account locked, Please verify the details and try again later)"}
listfile: {"yemotAPIVersion":6,"responseStatus":"EXCEPTION","message":"creating login token error(account locked, Please verify the details and try again later)"}
זה אותה שגיאה בעצם...
כמובן שהפרטי התחברות בשיטס נכונים.
ובדקתי חיבור API מהדפדפן ועובד רגיל. -
@מערכת-קמפיינים אם קנית את זה ממני, פנה אלי במייל מהמייל שממנו קנית את זה, ואטמיע לך פיתרון אוטומטי מתאים,
אם לא, אז זה הבעיה הידועה שדיברתי עליה כבר,
יש בעיה ידועה בגוגל סקריפט שיש בקשות עם פרטי התחברות שגויים שגורמות לip של השרתים של גוגל סקריפט להיחסם בפני הAPI של ימות המשיח מטעמי אבטחה
הפיתרון הוא לשלוח בפרמטר הtoken טוקן ולא שם משתמש וסיסמה,
אתה יכול ליצור ידנית עם זה
https://f2.freeivr.co.il/topic/11467החיסרון שזה פג תוקף בד"כ בליל שבת, ותצטרך לעדכן ידנית,
אפשרות נוספת היא לנסות את ההתחברות כמה פעמים עד שזה יעבוד ואז לשמור את הטוקן בשיטס, ולהשתמש בו בכל פעם, ובמקרה שהוא פג, לנסות ליצור חדש שוב,