אישור כל הודעה שמקלטים איך
-
אני רוצה שכל הודעה שמכנסים לשלוחה 1 ע"י הקלטה משלוחה 2/2 עם צינתוק ו2/1 ללא צינתוק
יעבר אישור ע"י המנהל ורק אם המנהל יאשיר זה יעבור לחברים -
@יעקב-קליין אז ככה מה שאני עושה אני מעביר את כל ההקלטות לשלוחה חיצונית ושם אני מאשר הכל וזה עובר לשלוחה של המאזינים
type=playfile playfile_end_goto=/102/5 after_play_tfr=tfr_more_options ;לאישור ההקלטה הקישו אחת, למחיקה הקישו שתיים, למעבר לקובץ הבא הקישו שלוש לשמיעת פרטי ההודעה הקישו ארבע לשמיעה חוזרת הקישו אפס control_play0=restart control_play1=file_move control_play2=delete_file control_play3=next control_play4=say_details_message control_after_play_moreA0=restart control_after_play_moreA1=file_move control_after_play_moreA2=delete_file control_after_play_moreA3=next control_after_play_moreA4=say_details_message say_details_message=date,time,phone,name playfile_control_play_file_move_say_folder_move=no file_move_open=yes delete_file_open=yes playfile_control_play_file_move=/1/1
ועם ההגדרות האלה גם אחרי שסיימת לשמוע את ההודעה
זה נותן לך תפריט האם אתה רוצה להעביר את ההודעה לפני שממשיך האלה -
@קו-המוסיקה עבודה מצויינת
שאפו -
@נר-יצחק תודה
רק שאני לא ממש כתבתי את ההגדרות האלה
נ.ב. מומלץ לשנות את הודעת מערכת M1459
ל ״לאישור ההקלטה הקישו אחת, למחיקה הקישו שתיים, למעבר לקובץ הבא הקישו שלוש לשמיעת פרטי ההודעה הקישו ארבע לשמיעה חוזרת הקישו אפס״ -
הגדרתי אחרי האישור הודעה זה אומר לי הודעה אלי וביקשם לא עבוד לא טוב
-
@יעקב-קליין לא הבנתי מה זה בדיוק אומר לך?
זה עובד או לא?