סינון בכניסה לשלוחת מעבר לשלוחה אחרת
-
יש לנו שלוחת מעבר לשלוחה אחרת, ויש קוד לשלוחה, ואנחנו רוצים להגדיר שמי שלא ברשי"ת מסוימת ינותק או יעבור לשלוחה X שלוחת ניתוק,
(מצו"ב הגדרות השלוחה)
type=go_to_folder
go_to_folder=/5/5
password=1234 -
@יעקב-ב
רשימת תפוצה או רשימת צינתוקים? -
@בעזרת-ה לא משנה
-
@יעקב-ב
רשימת תפוצה:שיבדוק רשימת תפוצה check_template_filter=כאן תרשום את מספר רשימת התפוצה מי שלא נמצא ברשימה מתנתק. check_template_filter_none_go_to=hangup אם אתה רוצה שישמיע הודעת מערכת "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו" לפני הניתוק, הודעת מערכת מספר M1102 תגדיר גם את זה: check_template_filter_none_say_error=yes
רשימת צינתוקים:
שיבדוק רשימת צינתוקים go_to_from_tzintuk=yes איז רשימה יבדוק check_list_tzintuk=כאן תרשום את שם רשימת הצינתוקים נמצא ברשימה ישאר בשלוחה go_to_from_tzintuk_found=in_extension לא נמצא יתנתק go_to_from_tzintuk_not_found=hangup [נמצא ברשימה מבקש סיסמא: ] go_to_from_tzintuk_found_enter_password=כאן תרשום את הסיסמא אם אתה רוצה שישמיע הודעת מערכת "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו" לפני הניתוק, הודעת מערכת מספר M1102 תגדיר גם את זה: go_to_from_tzintuk_not_found_say_error=yes
-
@בעזרת-ה אה כעת הבנתי את שאלתך, רשי"ת
למעשה זה לא עובד
נראה לי שראיתי כאן בפורום ששלוחה שיש קוד לא עובד הגדרות הסינון שכתבת לי
ולכן שאלתי את שאלתי ראיתי שזה לא הולך לי
אצלי כעת מוגדר
title=שלוחה לקוד
type=go_to_folder
go_to_folder=/2/2
password=123
שיבדוק רשימת תפוצה
check_template_filter=5
מי שלא נמצא ברשימה מתנתק.
check_template_filter_none_go_to=hangup -
@יעקב-ב
אם מה שכתבת נכון, לכאורה יש לך 2 אפשרויות.- אתה יכול לעשות את הסינון בשלוחה מקדימה, ומשם יופנה לשלוחת הסיסמא.
- או שתגדיר את הסיסמא בשלוחה האחרונה (לפי מה שאני מבין אצלך, זה שלוחה 2/2/) ולא בשלוחת הסינון.
בכל מקרה חסר הסבר בתגובה שלך. מה ז"א "למעשה לא עובד", מה המערכת עושה בפועל? מבקשת סיסמא מכל אחד? לא מסננת לפי רשי"ת? לא מפנה לשלוחה המבוקשת?
תפרט את הבעיה. -
@בעזרת-ה המערכת לא מנתקת רק מבקשת סיסמא ואם מקישים סיסמא מועברים לשלוחה הפנימית
-
@יעקב-ב
פשוט מאוד, כי המערכת מבקשת סיסמא "לפני" שאתה בכלל נכנס לשלוחה. וההפניה מתבצעת "אחרי" שאתה נכנס.
ולכן הפתרון הוא כמו שכתבתי לך מקודם.@בעזרת-ה כתב בסינון בכניסה לשלוחת מעבר לשלוחה אחרת:
אתה יכול לעשות את הסינון בשלוחה מקדימה, ומשם יופנה לשלוחת הסיסמא.
או שתגדיר את הסיסמא בשלוחה האחרונה (לפי מה שאני מבין אצלך, זה שלוחה 2/2/) ולא בשלוחת הסינון.רק בסינון לפי צינתוק ניתן להגדיר שהמערכת תבקש סיסמא לפי המצב ברשימה.
-
@יעקב-ב כתב בסינון בכניסה לשלוחת מעבר לשלוחה אחרת:
ואם מקישים סיסמא מועברים לשלוחה הפנימית
כולם עוברים או רק מי שנמצא ברשימת התפוצה?