נפתר לבצע צינתוק עבור מספרים בקמפיין
-
אני מחפש להשתמש ב-API כדי לבצע ציטנטוק לכל המספרים בקמפיין מסוים. המספר יתווסף באמצעות סיומת שנקראת
type=template_add_number
. זה הקוד שיש לי כרגע כדי ליצור צינטוק באמצעות ה-API, אבל אני צריך להשתמש בסיומת עםtype=tzintuk
ו-list_tzintuk=1
:import requests base_url = "https://www.call2all.co.il/ym/api" command = "RunTzintuk" token = "fKMlrnTYuMAbXh2P" caller_id = "0733181400" timeout = "16" headers = { "Content-Type": "application/json", } params = { "token": token, "callerId": caller_id, "TzintukTimeOut": timeout, "phones": "tzl:Mir", } url = f"{base_url}/{command}" dasa = requests.post(url, headers=headers, params=params) print(dasa.text)
במקום זאת, אני רוצה להשתמש בהרחבה עם
type=template_add_number
ו-template_to_add=2
, ולאחר מכן להשתמש ב-API כדי לבצע את הצינתוק עבור המספרים בקמפיין.האם ניתן לעשות זאת?
תודה!
-
@Kovy מערכת הקמפיינים נפרדת ממערכת הצינתוקים החינמיים
להפעיל צינתוק לקמפיין עולה כסף
אם אתה רוצה בכל זאת, תשתמש בקידומת tpl במקום tzl -
אני רוצה לשלוח צינטוק, שעולה כסף. אבל אתה אומר שזה עולה עוד יותר כסף לעשות את זה דרך תבנית קמפיין?
מה שחשבי לעשות הוא להוסיף משתמשים לתבנית, ואז להשתמש ב-API כדי לאחזר את המספרים מהתבנית, ואז להשתמש ב-API כדי ליצור צינטוק עם המספרים האלה.
-
-
@Kovy לא, אין הבדל בעלות בין שליחת רשימת מספרים מופרדת בפסיקים לבין שליחה לרשימת תפוצה
פשוט תחליף tzl ב tpl -
מדהים, תודה!
-