הפעלת קובץ בעל שם בסיומת בעלת שם
-
שלום,
יש לי את קובץ ה-.ini הזה ב-1/1/1:
type=playfile title=ירושלים - מרכז folder_to_play=1/ירושלים - מרכז start=max playfile_end_goto=/7בעיקרון, אני רוצה שהוא ינגן את הקובץ שנקרא "ירושלים - מרכז.wav" (למעשה כשאני מעלה אותו, הוא הופך ל-"ירושלים - מרכז.mp3.wav", אבל שיהיה) שנמצא בספרייה 1/ירושלים - מרכז, ואז יפנה את המשתמש לסיומת 7, שתנתק. עם זאת, כשאני מתקשר הוא אומר שאין קבצים בסיומת.
האם זו בעיה שיש אותיות בשם התיקייה, או שהבעיה היא משהו אחר?
תודה!

-
@Kovy
אין שום בעיה שיש אותיות בשם התיקייה -
- ההגדרה הזאת:
folder_to_playמתיחסת לשלוחה שמשם המערכת תיקח את הקבצים ולא לקובץ עצמו. - המערכת אינה יודעת לקרוא קובץ שאינו ממוספר.
לסיכום, שנה את שם הקובץ ל"001" וזה יעבוד.
נ.ב.
שם התיקיה היא Jerusalem - Center או ירושלים - מרכז? - ההגדרה הזאת:
-
סליחה, אני משתמש בגוגל תרגום וכותב בעיקר באנגלית, אז זה לא יוצא ברור.
-
תוֹדָה.
-
@Kovy
זה לא משנה לי, זה משנה למערכת, בהגדרה זה צריך להיות כתוב כמו ששם השלוחה באמת, ולא כתרגום. -
זה בעברית, כלומר העברית לא מעוצבת טוב כשאני מעתיק אותה לטקסט אחר. אז במערכת זה בסדר, רק שזה אולי נראה יותר מעוות ממה שזה באמת.
-
-
@Kovy
תסביר לי במילים פשוטות מה אתה צריך, בלי מונחי המערכת,
לפי מה שאני מבין אתה רוצה שמי שייכנס לשלוחה 1 שבתוך שלוחה 1 שבתוך שלוחה 1, ישמע הודעה משלוחה "ירושלים - מרכז" שנמצאת בתוך שלוחה 1.
הבנתי נכון?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות