בעיה בחיוג מפרטנר
-
כל מספר של ימות שאני מחייג אליו זה אומר לי ''המספר אליו חייגתם איננו מחובר'' דיברתי עם פרטנר והם טוענים שהבעיה לא אצלם מצד שני הם גם אמרו שהם לא רואים שיש חסימה מימות
למישהו יש מושג? -
@אלי-א-0 תוריד מדור 4
-
@אלי-א-0 כן בדיוק!!!
זה קורה לבני הדודים שלי הם לא מצליחים להתחבר ניסיתי המון פעמים להסיר ולחבר והם אמרו שהם לא מצליחים להתקשר -
@תן-חיוך-1 לא עוזר
-
למי שיודע משהו זה מאוד יעזור תודה!
-
עברתי להוט וזה עדיין לא עובד
דרך אגב שלחתי מייל לימות אתמול בבוקר ועדיין לא קיבלתי תגובה -
@אלי-א-0
גם לי זה קרה זה ימות חסמו לי הם אמרו שזה בגלל שפתחתי בקו התראה מאזעקות וזה נוגד את התקנון אפילו שפרסמו את זה פה בפורום תסתכל משרשור חדש ששאלתי על זה -
@m8543030 ראיתי את מה שכתבת אבל חשבתי שזה רק על הקו שעשית בו את האזעקות
מה הייתה התגובה שלהם? -
@אלי-א-0 שאני אשלח מייל חוץ מלהגיד שאני חסום לא התיחסו
-
פוסט זה נמחק! -
@אלי-א-0 כתב בבעיה בחיוג מפרטנר:
כל מספר של ימות שאני מחייג אליו זה אומר לי ''המספר אליו חייגתם איננו מחובר'' דיברתי עם פרטנר והם טוענים שהבעיה לא אצלם מצד שני הם גם אמרו שהם לא רואים שיש חסימה מימות
למישהו יש מושג?קרה לי גם פעם אותו דבר.
זה היה כשפתחתי מספר חדש, בהוט מובייל לצורך העניין.
כל קו בימות שחייגתי אליו היה ''לא מחובר'' ואחרי שהתקשרתי לימות, שבעצם רק אליהם זה חייג לי הם אמרו שאני חסום מכל המערכות שלהם ע"פ בקשת בעל המספר. (יש כאלו שעושים את זה הרמטית לכל המערכות כך שאמנם לא ניתן לחייג לשום מערכת שלהם אבל גם לא מקבלים צינתוקים כמעט משום קו, היות ורוב הקוים שמצנתקים הם שלהם...).
בכל אופן, אמרתי להם שזה לא הגיוני היות ואני בעל המספר...
אחרי דק' הם שחררו את החסימה ב"ה. שווה לך לנסות לבדוק אצלם אם אתה חסום מהמערכות שלהם מסיבה כלשהי... עכ"פ זה שווה בדיקה אם זה חשוב לך. בהצלחה. -
@השפן-הקטן התקשרתי אליהם, הנציג אמר שזה לא קשור אליו ושאני ישלח מייל, שלחתי מייל אתמול בבוקר בינתיים לא קיבלתי תשובה