עזרה בהשמעת השם לפני השמעת קבצים
-
הגדרתי את ההגדרות האלו
say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=yes say_details_message=name say_details_message_say_name_by_enter_id=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=val_nameונוסף לי
;; ***DUP*** ;; ***DUP***לפני שורה 6 7
מה זה ומה אני אמור לעשות
תודה רבה
אולי תוכלי לעזור לי @בעזרת-ה @נר-יצחקבאותו הזדמנות רציתי להודות לכם על המענה המהיר כאן בפורם זה ממש עוזר ומציל אנשים -
@AYY
הקידומת הזאת נוצרת אם יש 2 הגדרות סותרות/כפולות בשלוחה.והסיבה לזה אצלך:
שורה 6 כפולה (שורה 4).
שורה 7 תמחק, זו הגדרה שאינה יכולה להיות מוגדרת יחד עם מה שמוגדר בשורה 4. -
@בעזרת-ה
תודה רבה
מחקתי את שורה 4 ושורה 6 והשארתי את 7 כי רציתי שיקריא טקסט
וזה עובד תודה
עדכון אם אני שם את ההגדרה הזה בקובץ IVR בשלוחה ראשית זה יעבוד על כל השלוחות השמעה? ניסיתי עובד ב"ה
תודה רבה -
@AYY
כן זה יעבוד על כל שלוחות השמעת קבצים.
אם אתה רוצה שבכל שלוחות השמעת קבצים יקריא את שם המקליט לפני כל הודעה, תגדיר כך:say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message=name say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name login_add_val_name_folder=/כאן תרשום את מיקום הקובץואם אתה רוצה שלא בכל שלוחות השמעת קבצים יקריא את שם המקליט לפני ההודעה, אבל בכל שלוחה ספציפית שמוגדר שם שיקריא - אז יקריא טקסט מתוך הקובץ, תגדיר רק את שורה 5 ושורה 6 בivr, ואת שורה 1-3 תגדיר רק בשלוחות הספציפיות שבהם אתה רוצה שיקריא את השם לפני ההודעה.
עדכון:, עכשיו ראיתי את העדכון שלך. בהצלחה.
-
@בעזרת-ה
תודה רבה
רק לא הבנתי מה זה@בעזרת-ה כתב בעזרה בהשמעת השם לפני השמעת קבצים:
login_add_val_name_folder=/כאן תרשום את מיקום הקובץ
אני הגדרתי את
say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name say_details_message=nameוזה עובד לי ב"ה
ושוב תודה רבה -
@AYY
ההגדרה הזאת אומרת למערכת היכן נמצא הקובץ עם מספרי הזיהוי והשמות.
אם זה עובד לך אז כנראה שהזיהוי אצלך הוא לפיListAllInformation.ini, או שהקובץ נמצא בברירת מחדל.
בכל מקרה זה לא משנה. העיקר שעובד. -
@בעזרת-ה
נכון אני עובד עם קובץ ListAllInformation.ini
אבל איך שאתה אומר העיקר שעובד ושוב תודה רבה על כל העזרה