עזרה בהשמעת השם לפני השמעת קבצים
-
הגדרתי את ההגדרות האלו
say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=yes say_details_message=name say_details_message_say_name_by_enter_id=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name
ונוסף לי
;; ***DUP*** ;; ***DUP***
לפני שורה 6 7
מה זה ומה אני אמור לעשות
תודה רבה
אולי תוכלי לעזור לי @בעזרת-ה @נר-יצחקבאותו הזדמנות רציתי להודות לכם על המענה המהיר כאן בפורם זה ממש עוזר ומציל אנשים -
@AYY
הקידומת הזאת נוצרת אם יש 2 הגדרות סותרות/כפולות בשלוחה.והסיבה לזה אצלך:
שורה 6 כפולה (שורה 4).
שורה 7 תמחק, זו הגדרה שאינה יכולה להיות מוגדרת יחד עם מה שמוגדר בשורה 4. -
@בעזרת-ה
תודה רבה
מחקתי את שורה 4 ושורה 6 והשארתי את 7 כי רציתי שיקריא טקסט
וזה עובד תודה
עדכון אם אני שם את ההגדרה הזה בקובץ IVR בשלוחה ראשית זה יעבוד על כל השלוחות השמעה? ניסיתי עובד ב"ה
תודה רבה -
@AYY
כן זה יעבוד על כל שלוחות השמעת קבצים.
אם אתה רוצה שבכל שלוחות השמעת קבצים יקריא את שם המקליט לפני כל הודעה, תגדיר כך:say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message=name say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name login_add_val_name_folder=/כאן תרשום את מיקום הקובץ
ואם אתה רוצה שלא בכל שלוחות השמעת קבצים יקריא את שם המקליט לפני ההודעה, אבל בכל שלוחה ספציפית שמוגדר שם שיקריא - אז יקריא טקסט מתוך הקובץ, תגדיר רק את שורה 5 ושורה 6 בivr, ואת שורה 1-3 תגדיר רק בשלוחות הספציפיות שבהם אתה רוצה שיקריא את השם לפני ההודעה.
עדכון:, עכשיו ראיתי את העדכון שלך. בהצלחה.
-
@בעזרת-ה
תודה רבה
רק לא הבנתי מה זה@בעזרת-ה כתב בעזרה בהשמעת השם לפני השמעת קבצים:
login_add_val_name_folder=/כאן תרשום את מיקום הקובץ
אני הגדרתי את
say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message_say_name_by_enter_id=val_name say_details_message=name
וזה עובד לי ב"ה
ושוב תודה רבה -
@AYY
ההגדרה הזאת אומרת למערכת היכן נמצא הקובץ עם מספרי הזיהוי והשמות.
אם זה עובד לך אז כנראה שהזיהוי אצלך הוא לפיListAllInformation.ini
, או שהקובץ נמצא בברירת מחדל.
בכל מקרה זה לא משנה. העיקר שעובד. -
@בעזרת-ה
נכון אני עובד עם קובץ ListAllInformation.ini
אבל איך שאתה אומר העיקר שעובד ושוב תודה רבה על כל העזרה