השלמת פרטים במודול קבלת נתונים
-
האם ניתן להגדיר שאם הלקוח הקליד בשאלת הקלדת מספר טלפון (קובץ 050) שהמערכת תזהה אותו, ובאם יש עליו יותר פרטים בקובץ מסויים [כמו שיש הגדרת כניסה לשלוחה לפי list_all_information].
והיתרון בזה שאם הלקוח נכנס עם מספר טלפון לא שלו, (כיון שכבר מוגדר זיהוי לפי טלפון נכנס), שאדע מי הזמין את המוצר, ולא אצטרך לחפש מי זה (כיון שבזיהוי הוא מוגדר לפי הטלפון שמתקשר) ?? -
@בעלזא
ולמה לא תעשה זיהוי לפי ת.ז. -
@אור-האורות זה מערכת הזמנת מקומות לנסיעה, וכולל הזמנות שנעשות ע"י בחורים וילדים, שכנראה אין הם יודעים את מספר הזהות, וכמו"כ אני לא רוצה להכביד על עצם ההזמנה שיצטרכו להקיש מס' זיהוי, (וזה גם מפחיד קצת שמבקשים פרטים אישיים, משא"כ מס' טלפון שנצרך לעצם ההזמנה).
אבל בזיהוי טלפוני זה נעשה אוטומטי. -
@בעלזא מה אתה מתכוון שזה נעשה אוטמטי
-
@אור-האורות אמר בהשלמת פרטים במודול קבלת נתונים:
@בעלזא מה אתה מתכוון שזה נעשה אוטמטי
הרי כאשר מוגדר זיהוי טלפוני אוטומטי נרשם בדו"ח השם שיש במערכת בתיקית EnterID.
-
@בעלזא
כנ''ל גם בת.ז. -
@אור-האורות אמר בהשלמת פרטים במודול קבלת נתונים:
@בעלזא
כנ''ל גם בת.ז.אני מתכוון לזיהוי מהטלפון שמתקשר, ולא ממה שהוא צריך להקיש אח"כ, כמו"כ כבר כתבתי לך למה אני לא רוצה זיהוי ע"פ ת"ז, עיין למעלה.
-
@בעלזא תוסיף את זה
enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID
וכך הוא טוען את השמות שנמצאים בקובץ
EnterIDValName.ini
.
אם אתה רוצה שיהיה כניסה שקטה ולא יצטרך להקליט את השם, תוסיף את זהrecord_name=no say_name=no
-
@מוטלה אמר בהשלמת פרטים במודול קבלת נתונים:
@בעלזא תוסיף את זה
enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID
וכך הוא טוען את השמות שנמצאים בקובץ
EnterIDValName.ini
.
אם אתה רוצה שיהיה כניסה שקטה ולא יצטרך להקליט את השם, תוסיף את זהrecord_name=no say_name=no
תודה רבה, אבל לא לזה התכוונתי, זה כבר מוגדר במערכת שלי, וזה מזהה את המספר שחייג למערכת.
אבל אני רוצה שהמערכת תזהה את המפר שהוא הכניס בקבלת נתונים, דהיינו שאם חייג ממספר אחד אבל בקבלת נתונים הכניס מספר אחר, שהמערכת תזהה איזה מספר זה. -
@בעלזא עם יש לך את השמות לכל המספרים,
בקבלת נתונים תגדיר כניסה עם בחירת מספר טלפוןenter_id_type=phone_or_enter_phone
-
@מוטלה תודה רבה, אבל עיין מה שכתוב בשרשור על זה שכל אחד יכול להיכנס ללא הגבלה:
כניסה לפי טלפון או הקשת טלפון
enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone
בכניסה לפי זיהוי זה הלקוח ישמע
M1121
"לכניסה עם המספר שלך הקישו 1 וסולמית, לכניסה עם מספר אחר הקישו את מספר הטלפון המלא וסולמית לסיום"
בפועל כל מספר או כמות ספרות שהלקוח יקיש יכנס ללא הגבלת ספרות וכד'.במידה ואין זיהוי טלפוני המערכת תשמיע
M1122
מספרך אינו מזוהה במערכת.
ותחזיר את הלקוח לכך שיוכל להקיש העצמו את הזיהוי שלו. -
@בעלזא אם אתה רוצה שיוכלו להירשם רק עם מספר שקיים לך ברשימה תעשה סוג כניסה לפי
list
-
האם ניתן להגדיר את ההגדרה הבאה
enter_id_type=enter_phone_list
לכמה שלוחות ולא רק לשלוחה מסויימת, דהיינו שיש לי כמה שלוחות של מכירות, ואני רוצה שיהיה מוגדר שרק כאשר נכנס לשלוחת המכירות שידרש להכניס את מספר הטלפון ולא בכניסה הכללית של המערכת, ואם אני אני מכניס את ההגדרה ל IVR בשלוחה הראשית הוא דורש לי מיד בכניסה למערכת שיזוהה ע"פ מספר הטלפון.
-
@בעלזא אפשר להכניס בivr ויזדהה פעם אחת כשמתקשר ותקף לכל השלוחות.
ניתן להכניס את ההגדרה בשלוחה פנימית ורק כשהוא ייכנס לשלוחה יידרש ממנו זיהוי, אבל שים לב אחרי הזיהוי הזה כל שלוחה שיכנס ימשיך עם הזיהוי. -
@מוטלה אמר בהשלמת פרטים במודול קבלת נתונים:
@בעלזא אפשר להכניס בivr ויזדהה פעם אחת כשמתקשר ותקף לכל השלוחות.
ניתן להכניס את ההגדרה בשלוחה פנימית ורק כשהוא ייכנס לשלוחה יידרש ממנו זיהוי, אבל שים לב אחרי הזיהוי הזה כל שלוחה שיכנס ימשיך עם הזיהוי.תודה רבה, במילא אי אפשר לערוך קניה נוספת באותו שיחת טלפון.