מודל רואטינג
-
תעשה העברה לשלוחה פעם אחת ביום לאדם אחד בלבד והראשון שיעבור בשלוחה באותו יום ישלח לך דו"ח בלי כוונה מבחינתך זה אוטומטי
את המודול של שליחה למייל הגדרתי ככה ועובד
type=api api_link=https://ahavat-israel.net/api/File2Mail/ api_add_0=password= api_add_1=path=/1 api_add_2=file_name=ApprovalAll.html api_add_3=subject=aaa api_add_4=email=@gmail.com api_add_5=ok_mail=/1 api_add_6=error_mail=/2 api_add_7=error_password=/3
-
@33064325 תודה רבה
אני יכול סתם לעשות שלוחה בדיוק כמו ההגדות שכתבת וכל פעם שאני יתקשר אליה זה ישלח לי דו''ח? -
@יהונתן-כץ בדיוק.
-
-
@יהונתן-כץ אף פעם לא השתמשתי במודול הזה, אבל אני אכתוב הסברים לפי ההגיון:
;סוג שלוחה-API type=api ;הניתוב לשרת המתאים לשליחת קובץ במייל api_link=https://ahavat-israel.net/api/File2Mail/ ;סיסמא (לכאורה סיסמת ניהול) api_add_0=password= ;נתיב הקובץ api_add_1=path=/1 ;שם הקובץ (כולל סיומת) api_add_2=file_name=ApprovalAll.html ;נושא המייל api_add_3=subject=aaa ;כתובת המייל api_add_4=email=@gmail.com ;מעבר לשלוחה כשהמייל נשלח בהצלחה api_add_5=ok_mail=/1 ;מעבר לשלוחה כשאירעה שגיאה api_add_6=error_mail=/2 ;מעבר לשלוחה כשהסיסמא שגויה api_add_7=error_password=/3
-
@dudu תודה
כנראה הבעיה זה שם ונתיב הקובץ איך אני ידע מה אמור להיות שם? -
שם הקובץ הוא הקובץ שאותו אתה רוצה לשלוח כולל סיומת
נתיב הקובץ הוא "/" ומיקום השלוחה תראה כאן שליחה למייל -
@dudu עכשיו הוא אומר לי אין מענה בשרת API
-
תעתיק את כתובת השרת מכאן ולא מהמודול עצמו יש שם כנראה טעות
-
@33064325 העתקתי מהפוסט שלך.
-
@33064325 אמר במודל רואטינג:
שם הקובץ הוא הקובץ שאותו אתה רוצה לשלוח כולל סיומת
איך אני יודע את השם בדיוק?
-
אתה יכול לעשות על הקובץ שנה שם ולהעתיק אותו ורק להוסיף את הסיומת לדוג' .ini
-
@יהונתן-כץ איזה קובץ אתה רוצה לשלוח?
תעשה לו שנה שם ואז תעתיק את השם, (בלי לשנות) ואת הסיומת אתה יכול להוסיף... -
-
@יהונתן-כץ מה הכוונה דוח פירוט שיחות?
כניסות ויציאות לשלוחות? -
בLOG ושם תחפש מה בדיוק אתה צריך
-
@dudu אמר במודל רואטינג:
מה הכוונה דוח פירוט שיחות?
כניסות ויציאות לשלוחות?כן רק לשלוחת ניתוב שהיא שלוחה 1
-
-
תראה אם תכתוב מה אתה רוצה לדעתאני יוכל לנסות לחשוב אם אני יודע אבל אם אתה רוצה שאני עכשיו אכתוב לך פירוט של כל מה שנמצא בלוג אני אזמין אותך להזמין עבודה בתשלום.....
-
@יהונתן-כץ בשלוחת Log יש קובץ עם נתוני כניסות ויציאות לכל השלוחות, תוכל לסנן לפי מה שתרצה אחרי שתקבל את הקובץ...