שאלה פשוטה איך אני מגדיר שכל מי שמועבר ממספר מסויים יעבור לשלוחה מסוימת
-
@חכמון מצויין בדיוק את זה אני מחפש כבר כמה חודשים
-
@קוסקוס את זה כבר ניסית זה לא הולך או שאני לא מגדיר נכון
-
עכשיו אני שם לב שזה בכלל לא מופיע שעברתי ממספר אחר
-
@מערכת-המשפחה בקו ב' תגדיר כהעברה לקו א':
type=routing_yemot routing_yemot_number=033060606
בתפריט הראשי בקו א' תגדיר הפניה לפי מספר הטלפון המפנה:
check_did_and_go_to_folder=yes did_directed_check=yes
ובשלוחה הראשית בקובץ
Did_Go_To.ini
תגדיר (בתוך הקובץ):033060606-Directed-0773307733=/6
אני מקווה שהוא יזהה את הקו כמספר המפנה.
-
@מערכת-המשפחה
אני הגדרתי במערכת שלי שמי שמתקשר למערכת מופנה לשלוחה מסוימת ושמתי את ההגדרות האלו בשלוחה הראשית:check_template_filter= check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
תנסה אם זה עובד לך, כמובן אל תשכח את הקובץ להפניה!
-
@קוסקוס לא שמת גם את זה?
did_directed_check=yes
-
@חכמון אוקיי עשיתי הכל חוץ ממה שצריך בקובץ כי אני לא מצליח להיכנס לאתר הישן בגלל זה
אבל יש לי שמה סתירות ואני לא כ"כ יודע מה זה אולי תעזור לי
הגדרות תפריט ראשי קו אtype=menu שלוחה ראשית Did_Go_To.ini menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=9 menu_check_playfile_message_0/0/1=personalMessages-id title=שלוחה ראשית add_admin_to_list=yes hash_extension=yes api_link=https://3660860.ereznet.com/calls.php api_add_0=password=111111 api_add_1=goto=לאן לעבור בסיום, באם לא מוגדר חוזר לשלוחה ראשית digits=1 בעניין שם המתקשר באתר enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes שלא יבקש שם record_name=no ניתוב מספרים לשלוחה check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_check_only_phone=yes post_with_time(2025-09-05-15-16-08)=yes שילך לשם רק פעם 1 check_did_and_go_to_folder_one_time=yes ;; ***DUP*** check_did_and_go_to_folder=yes did_directed_check=yes
-
@מערכת-המשפחה בעיקרון אלו ההגדרות המתוקנות,
אלא אם כן יש לך עוד מספרים המשוייכים לקו שאתה מפנה לפיהם, שאז אבדוק שוב:type=menu menu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=9 menu_check_playfile_message_0/0/1=personalMessages-id title=שלוחה ראשית add_admin_to_list=yes hash_extension=yes api_link=https://3660860.ereznet.com/calls.php api_add_0=password=111111 api_add_1=goto=/ digits=1 בעניין שם המתקשר באתר enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes שלא יבקש שם record_name=no ניתוב מספרים לשלוחה check_did_and_go_to_folder=yes did_and_phone_not_found=check_did post_with_time(2025-09-05-15-16-08)=yes שילך לשם רק פעם 1 check_did_and_go_to_folder_one_time=yes did_directed_check=yes
-
@חכמון כתב בשאלה פשוטה איך אני מגדיר שכל מי שמועבר ממספר מסויים יעבור לשלוחה מסוימת:
@מערכת-המשפחה טוב מאוד.
תגדיר שמי שמחייג למערכת ב', יופנה למערכת א',
ובמערכת א' תגדיר בשלוחה הראשית שמי שמופנה ממספר מסויים (ב') למספר מסויים (א') יעבור לשלוחה שתבחר.
אני כבר מביא הגדות.@חכמון כתב בשאלה פשוטה איך אני מגדיר שכל מי שמועבר ממספר מסויים יעבור לשלוחה מסוימת:
@מערכת-המשפחה בקו ב' תגדיר כהעברה לקו א':
type=routing_yemot routing_yemot_number=033060606
בתפריט הראשי בקו א' תגדיר הפניה לפי מספר הטלפון המפנה:
check_did_and_go_to_folder=yes did_directed_check=yes
ובשלוחה הראשית בקובץ
Did_Go_To.ini
תגדיר (בתוך הקובץ):033060606-Directed-0773307733=/6
אני מקווה שהוא יזהה את הקו כמספר המפנה.
לי זה לא עובד, כמו שכבר כתבתי למעלה
-
@פלמנמוני בקיצור אני לא מצליח להיכנס למערכת שלי מחר בעז"ה האדכן אם הצליח
תודה רבה