לא נפתר אני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.
-
@אליהו-קטורזה שלוחת השמעת הודעות קבוצה
type=playfile
title=הודעות חברי הקבוצה
say_details_message=date,time,name,phone
;; DUP type=playfile
;; DUP say_details_message=name
control_play3=say_details_message
yes
login_add_val_name_folder=/השלוחה שבה נמצא הקובץ שמות (EnterIDValName)
;; DUP say_details_message=name,phone -
@אליהו-קטורזה בנוסף שאני מוסיף את הקובץ עם השמות אני לא מוצא אותו אחר כך
-
@אליהו-קטורזה כתב באני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.:
@אליהו-קטורזה בנוסף שאני מוסיף את הקובץ עם השמות אני לא מוצא אותו אחר כך
השם של הקובץ היה ככה? ( שים לב לסיומת)
EnterIDValName.ini
אלו השלבים להעלאה
באתר החדש:
(טעות במספר 4, זה אמור להיות 3, אין לי כח לערוך שוב,)
-
@אליהו-קטורזה כתב באני צריך שכל אחד שמתקשר למערכת יהיה לו זיהוי שנגיד אני נכנס למערכת ורואה גם ת'מספר שלו וגם את השם שלו.:
@אליהו-קטורזה שלוחת השמעת הודעות קבוצה
type=playfile
title=הודעות חברי הקבוצה
say_details_message=date,time,name,phone
;; DUP type=playfile
;; DUP say_details_message=name
control_play3=say_details_message
yes
login_add_val_name_folder=/השלוחה שבה נמצא הקובץ שמות (EnterIDValName)
;; DUP say_details_message=name,phoneההגדרות פה שגויות, לא מחקת את מה שכתבתי "כאן שמים את השלוחה" וכו'
ההגדרות לשלוחת ההשמעת קבציםtype=playfile title=הודעות חברי הקבוצה say_details_message=date,time,name,phone control_play3=say_details_message login_add_val_name_folder=/
וגם לא שמת את ההגדרות בשלוחת ההקלטות
type=record enter_id=yes record_name=no enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/השלוחה שבה נמצא הקובץ שמות (EnterIDValName)
-
@יהודה-צ-כ למחוק את כל שאר ההגדרות?
-
@יהודה-צ-כ למחוק את כל שאר ההגדרות?
כן, אלא אם כן יש לך הגדרות מותאמות אישית לך, שאתה צריך,
מה שצריך לשים לב בעצם, זה ששום מפתח לא יחזור על עצמו.מפתח זה החלק הראשון של ההגדרה, לפני ה =
-
@יהודה-צ-כ ואיפה אני רואה את השם?
-
@יהודה-צ-כ ואיפה אני רואה את השם?
ברגע שיהיה לך כניסה עם זיהוי ושיוך לקובץ EnterIDValName אתה תראה את השמות בשיחות נכנסות
-
@יהודה-צ-כ זה עשה שמתי שמישהו מקליט הודעה זה לא עושה כלום
-
@יהודה-צ-כ זה עשה שמתי שמישהו מקליט הודעה זה לא עושה כלום
עשית שייכנסו לשלוחת ההקלטות עם זיהוי enter id מסוג phone, והכנסת את השמות לקובץ EnterIDValName.ini , ונכנסת לשלוחה ולא ראית את השם?