השמעת "הודעה מאת" לפי שם מוגדר מראש לכל המשתמשים
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודה-צ-כ מה קרה למה נמחק מה שכתבת , אשמח לקבל את ההגדרות , אם תרצה לשלוח לי בפרטי הקש כאן
-
@קו-הרהיטים כתב בהשמעת "הודעה מאת" לפי שם מוגדר מראש לכל המשתמשים:
@יהודה-צ-כ מה קרה למה נמחק מה שכתבת , אשמח לקבל את ההגדרות , אם תרצה לשלוח לי בפרטי הקש כאן
חשבתי על משהו ולא וידאתי שזה עובד תמתין רגע אני אבדוק שוב.
-
ההודעות בקו שלך הם tts או wav?
-
@יהודה-צ-כ אם אתה מדבר על הקלטת ההודעות , מדובר בדיבור ולא טקסט
-
@יהודה-צ-כ אם אתה מדבר על הקלטת ההודעות , מדובר בדיבור ולא טקסט
חבל, חשבתי לעשות שבכל כניסה השם המשוייך לפלאפון ישתנה לשם השלוחה, אבל בדיבור כל ההודעות יתעדכנו....
-
@יהודה-צ-כ ומה שכתבתי בתחילת הפוסט שעם שלוחת הוספת ערך קבוע זה אולי יעשה את העבדה , זה כיוון נכון ? א"כ אשמח לדעת איך לעשות את זה כי לא התנסתי בזה ואני לא יודע איך המהלך בכל זה , ממש תודה רבה ויישר כח על העזרה והדאגה.
-
@יהודה-צ-כ ומה שכתבתי בתחילת הפוסט שעם שלוחת הוספת ערך קבוע זה אולי יעשה את העבדה , זה כיוון נכון ? א"כ אשמח לדעת איך לעשות את זה כי לא התנסתי בזה ואני לא יודע איך המהלך בכל זה , ממש תודה רבה ויישר כח על העזרה והדאגה.
על זה בדיוק דיברתי,
שלוחת הוספת ערך ID לא תעזור לך כי ברגע שירשמו את שם השלוחה בקובץ ,זה ישנה את השם הקיים וממילא זה לא באמת יזהה בין השלוחות. -
@יהודה-צ-כ הבנתי שיש הוספת ערך לזמן מוגדר מראש , אולי זה יעזור או שכאשר ימחק הערך אז גם לא תהיה ההועדה מאת הרצוייה
-
@יהודה-צ-כ הבנתי שיש הוספת ערך לזמן מוגדר מראש , אולי זה יעזור או שכאשר ימחק הערך אז גם לא תהיה ההועדה מאת הרצוייה
גם לא תהיה הודעה מאת וגם מתי תגדיר שיפוג הערך?
-
@יהודה-צ-כ אולי יש פיתרון אחר באותו סגנון או בסגנון שונה , כדי שאוכל לדעת מאיזה שלוחה הוקלטה ההודעה?
-
@יהודה-צ-כ אולי יש פיתרון אחר באותו סגנון או בסגנון שונה , כדי שאוכל לדעת מאיזה שלוחה הוקלטה ההודעה?
אפשר ב api שאחרי הקלטה ישלח הודעה מאיזה שלוחה הגיע
-
@יהודה-צ-כ מה זה אומר , אני לא כ"כ יודע איך מתעסקים עם האפשרות הזו.
-
אני חושב שניה על משהו פשוט, מכמה שלוחות אתה רוצה שיהיה את הנתונים יותר מ 3?
כלומר, כמה שלוחות הקלטה קיימות אצלך? -
@יהודה-צ-כ עדיין לא סיימתי לסדר את המערכת אבל לכאורה יהיה יותר משלוש , אבל יכול להיות פיתרון בנוסף לזה שאעשה שתי שלוחות לשמיעת ההודעות שמשאירים לי ובכל אחת אשלח 3 שלוחות הקלטה , אם יש פיתרון ל 3 שלוחות הקלטה , [ובעיקרון אני לא רוצה שיהיה יותר משלוחה 1 להשמעת קבצים כי לפעמים רוצים לחזור להודעה קודמת וכדומה ולא יהיה ניתן לחזור בצורה רגילה ]
ממש תודה רבה. -
@יהודה-צ-כ עדיין לא סיימתי לסדר את המערכת אבל לכאורה יהיה יותר משלוש , אבל יכול להיות פיתרון בנוסף לזה שאעשה שתי שלוחות לשמיעת ההודעות שמשאירים לי ובכל אחת אשלח 3 שלוחות הקלטה , אם יש פיתרון ל 3 שלוחות הקלטה , [ובעיקרון אני לא רוצה שיהיה יותר משלוחה 1 להשמעת קבצים כי לפעמים רוצים לחזור להודעה קודמת וכדומה ולא יהיה ניתן לחזור בצורה רגילה ]
ממש תודה רבה.אוקיי מצאתי איזה קומבינה, על ידי כותרת בקול רובוטי, היא קצת מורכבת ואני פחות בראש עכשיו, אבל הרעיון הוא הוספת ערך ID לקובץ הכותרות לפני ההקלטה והערך יהיה קבוע שלוחה 1 / שלוחה 2 / שלוחה 3 וכו'
המפתח יעלה כל פעם ב 1 (אני לא בטוח שזה קיים (לגבי מפתח) ) והכותרות ישתנו לפי השלוחות השונות.אולי אני אעלה את ההגדרות המדויקות בהמשך.