אני שולח הודעות TTS דרך API . איך מגדירים שכשלקוח חוזר למערכת, ישמע פעם אחת את ההודעה.
-
שלום וברכה
אני שולח קמפין TTS בודד ללקוח , אני רוצה שכשיחזור למערכת, הוא ישמע את ההודעה שלו פעם אחת.
או לחילופין, שישמע : יש לך הודעה בשלוחה X ואני כבר אכניס לו שם הודעת TTS
להדגיש, שיש לי בשלוחה ראשית , הגדרה שמשמיעה ללקוח קמפיין אחרון .play_campaign_message=yes campaign_message_to_play=--1
-
@אלי-דובדבן
אתה אמור לשלוח את זה בצורה שונה (יש לזה פעולה שונה בAPI) ולפנות לשירות לקוחות שיפתחו לך בתשלום את האופציה של שיחה חוזרת,בכל מקרה אתה יכול להוסיף קמפיין עם הודעה יש לך הודעה X, וכשאתה שולח לו TTS אתה גם מוסיף אותו לרשימה הזו, ומגדיר בתפריט הראשי השמעה של הקמפיין הזה,
ובשלוחה X אתה מגדיר שלוחת API שפונה לשרת שלך ומקבלת הודעות להשמעה ומוחקת את המספר מרשימת הצינתוקים.
-
@sumone כתב באני שולח הודעות TTS דרך API . איך מגדירים שכשלקוח חוזר למערכת, ישמע פעם אחת את ההודעה.:
ובשלוחה X אתה מגדיר שלוחת API שפונה לשרת שלך ומקבלת הודעות להשמעה ומוחקת את המספר מרשימת הצינתוקים.
תודה
אבל זה יעבוד גם אם אני אשלח לו עוד הודעה?
לכאורה , בקובץ שבודק האם לקוח שמע את ההודעת הקמפיין (יש לך הודעה חדשה), זה ישאר מעודכן שהוא שמע -
@אלי-דובדבן כתב באני שולח הודעות TTS דרך API . איך מגדירים שכשלקוח חוזר למערכת, ישמע פעם אחת את ההודעה.:
לכאורה , בקובץ שבודק האם לקוח שמע את ההודעת הקמפיין (יש לך הודעה חדשה), זה ישאר מעודכן שהוא שמע
התכוונתי שזה יהיה בשרת,
ברגע שמישהו שמע הודעה תשלח לימות שיסירו אותו מהרשימה הזו.