סינון הודעות
-
@קו-המוסיקה
זה מה שהתכוונתי שצריך לחשוב.
יודע להתעסק עם api? -
@זרח לא
(עוד לא) -
@קו-המוסיקה
אני עדיין חושב,
אם לא עניתי תשובה זמן מה, תגיב כאן שוב. -
@זרח סבבה תודה
-
@זרח @קו-המוסיקה
רעיונית אולי זה כן יעבוד עם מעבר בין שלוחות שישמיעו את ההודעות שהושארו כמו הרעיון הראשון של זרח, רק שאפשר להוסיף או העברה לארכיון או שהמקש של המעבר בין ההודעות יהיה בעצם מחיקה או טיפול לאחר מכן, וכך המסנן לא ישמע בכל פעם את ההודעות הישנות אלא רק את החדשות. -
@אA
אוקי. אבל בכל שלוחה יש כותרת: הודעות משלוחה פלונית.
השאלה אם אפשר לדלג על שלוחות שלא התחדשו? -
@זרח
אוקי.
עכשיו מתחבר לי הרעיון שהבאת מקודם.
בעצם מה שצריך זה כמה תקיות אליהם מוקלטות ההודעות.
לדו': מוזיקה חסידית - תקייה 1
מוזיקה מזרחית 2
כל הודעה שמושארת עוברת לתקייה הרלוונטית.בנוסף, בכל תקייה יש הגבלה של כניסה אחרת בלבד, כך שלאחר שהמסנן שמע את ההודעות הוא כבר לא יכנס לשלוחה עד... שתוקלט הודעה חדשה.
כשמוקלטת הודעה חדשה בסוף ההקלטה המקליט עובר (בצורה שקטה כמובן) בשלוחה שמוחקת את ההגבלה וכך המסנן יוכל להיכנס שוב לשלוחה.
כשהמסנן נכנס לתקיות הסינון הוא יעבור מתקייה לתקיה לפי הסדר, לתקייה שיש בה הודעה חדשה הוא יכנס, לשלוחה שאין הודעה חדשה הוא לא יכנס.
רק צריך לזכור, שכל מסנן חייב לסנן את כל ההודעות החדשות בשלוחות עד הסוף אחרת הוא יוכל לסנן אותם רק בפעם הבאה שתוקלט הודעה.
-
@אA
זהו. זה גם בעיה, כי זה לא תמיד קורה.
נראה לי נחזור לרעיון הקודם,
ואז המסנן ישמע: אין הודעות בשלוחה זו, ויעבור לשלוחה הבאה, זה כ"כ נורא.אבל יש עוד אתגר: להחליט אחרי כל שמיעה מה לעשות.
לדוגמה: לאישור ההקלטה הקש 1, לדחייה ומחיקה 2, לשמירה בארכיון 3, לשמיעה חוזרת 4.
יש לך רעיון? או שזה כבר מוגזם, ושרק תוך כדי שמיעה יוכלו להקיש?אז למסקנה @קו-המוסיקה שים לב.
אתה צריך שהמסנן פשוט יכנס לשלוחת השמעת קבצים אחת אחרי השניה ברצף,
ופשוט לאשר או לדחות את ההשמעות.
ואז הוא לא ישמע את ההקלטות לפי הסדר שהושארו, אלא לפי השלוחות שאתה תגדיר. -
@זרח
לא הבנתי את המסקנה כל כך... -
@קו-המוסיקה
המסקנה היא כך:
ההקלטות יכנסו לתקיות שונות (השמעת קבצים) כל אחת לתקיית הנושא שלה.
בכל תקייה יוגדר שמקש 1 בעת שמיעת ההקלטה הוא העברת ההשמעה לשלוחת המקור, 2 מחיקתה, 3 העברתה לארכיון, 4 מעבר לטיפול בזמן אחר.הרעיון הוא שהמסנן פשוט יעבור בין השלוחות השונות.
בשלוחה שאין הודעות אפשרי להגדיר שלא יכנס בכלל, אבל לדעתי פשוט תשתיק את "אין השמעות וכו" ותגדיר שבעת שגיאה בהשמעת הקובץ שיעבור לתקיה הבאה.בהצלחה!