מישהו יכול ליעזור לי לדעת איך אני מגדיר שלוחות
-
פוסט זה נמחק! -
@משה-שטיין-0
לא הספקתי -
פוסט זה נמחק! -
@משה-שטיין-0 שלוחה 1:
type=playfile title=שמיעת ההודעות
שלוחה 2:
type=record title=הקלטה שתמתין לאישור מנהל folder_move=/PendingApproval record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=admins say_record_number=no say_record_menu=no record_cancel_goto=/ record_end_goto=/
ולהכניס בה את הקובץ הבא:
27abc731-1914-4ebe-95bd-ed3b87d637ec-m1452.wav
יהיה אפשר להקליט יותר משלש הקלטות, אבל המנהל לא חייב לאשר.שלוחה לאישור ההודעות, יש להגדיר סיסמא או מספרים מורשים:
type=playfile title=הודעות ממתינות לאישור folder_to_play=/PendingApproval start=min playfile_end_goto=1 after_play_tfr=tfr_more_options control_after_play_moreA0=restart control_after_play_moreA1=file_move control_after_play_moreA2=delete_file control_after_play_moreA3=next control_after_play_moreA4=say_details_message say_details_message=date,time,phone,name playfile_control_play_file_move_say_folder_move=no file_move_open=yes delete_file_open=yes playfile_control_play_file_move=/1
ולהעלות אליה את הקבצים הבאים:
5a2f26d4-653a-4aa1-83fe-4baab981a679-m1005.wav
4a9be604-cec8-4dde-aae1-fb6595717ec8-m1459.wav
שלוחה 1 בתוך השלוחה ההיא:type=menu up= root=2 title=האם להפעיל צנתוק
ולהעלות
7efad127-7e0c-4ad8-8483-58a9403a285d-m1000.wav
שלוחה 1 בתוך שלוחה 1:type=tzintuk tzintuk_admin=yes list_tzintuk=1 run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/ title=הפעלת צנתוק
שלוחה לרשימת מקבלי צינתוקים בעת השארת הודעה שדורשת אישור מנהל, להגביל את הכניסה עם סיסמא או לפי רשימה לבנה:
title=ניהול מנהלים type=tzintuk list_tzintuk=admins tzintuk_admin=yes
שלוחה 3, עם סיסמא:
type=record title=הקלטה record_password=XXX folder_move=/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=1 say_record_number=no
כמובן לשנות את הסיסמא לסיסמא הרצויה במקום XXX.
שלוחה 3, עם מספרים מורשים:
type=record title=הקלטה white_list=yes folder_move=/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=1 say_record_number=no
את המספרים המורשים יש להוסיף בקובץ WhiteList.ini בשלוחה, כגון:
0773137770 0772222770
שלוחה 4:
title=ניהול צינתוקים type=tzintuk list_tzintuk=1
שלוחה 5:
type=playfile title=שמיעת העלאות מנהל
וכמובן המנהל יעלה קבצים באתר.
בהצלחה!
-
אפשר גם עזרה בנושא ?
-
@אסתי-וויג יש לפרט מה הצורך המדויק
-
@פלמנמוני
אני העליתי הקלטות לשלוחה 1,2,3 לכל שלוחה הקלטה אחרת אבל זה משמיעה בכל השלוחות אותה הקלטה -
@אסתי-וויג איזה הקלטה זה משמיע ואיך העלו את ההקלטות?
-
@פלמנמוני
עשיתי העלעת קובץ,
באתר אני שומעת בכל שלוחה את מה שמתאים,אבל כשאני מחייגת לקו לא שומעים -
@אסתי-וויג מה השמות של הקבצים? זה צריך להיות 000,001,002 וכו', ובנוסף השלוחה צריכה להיות מוגדרת שלוחת השמעת קבצים
-
@פלמנמוני
להחליך שם לקובץ כמו שאני מחליפה שם לתמונה? -
פוסט זה נמחק! -
@אסתי-וויג
מצרפת צילום מסך -
@אסתי-וויג כתב במישהו יכול ליעזור לי לדעת איך אני מגדיר שלוחות:
להחליך שם לקובץ כמו שאני מחליפה שם לתמונה?
ניתן, אבל בהעלאה באתר הישן השמות מותאמים אוטומטית, ובאתר החדש יש אפשרות בחירה 'מספור אוטומטי' בעת העלאת הקבצים
-
-
@אסתי-וויג מצד השם זה טוב, מה יש בלשונית 'הגדרות מתקדמות'?
-
-
@אסתי-וויג
זה מה שיש ולחצתי עליו -
@אסתי-וויג יש להדביק את ההגדרה הבאה ולשמור, וכן בשאר השלוחות
type=playfile
-
@פלמנמוני
איפה להדביק?