📋 קטגוריית שלוחות מוכנות.
-
שלוחות מוכנות
נא לא להגיב כאן לשרשור התגובות
אמנם אין עדיין בפורום כזו קטגוריה, אבל נראה לי שהגיע הזמן שנעשה שרשור שיכניסו בו את כל השלוחות המוכנות, במקום כל פעם לחפש הגדרות.
יבואו כל הבאים שיאמרו, הרי כל אדם נזקק לשלוחה אחרת לפי הצרכים שלו?! אלא שבינינו בשלוחת הקלטות , אני לא חושב שמישהו לא מגדיר
say_record_number=no
מה שאני בא לומר שיש שלוחות מאוד פופולריות, והגדרות שמן המתבקש שיהיו בברירת מחדל, ועוד רבות הדוגמאות.
אני אתחיל
שלוחת הוספת שמות לקובץ EnterIDValNameסוג השלוחה type=add_id_to_list מיקום השלוחה והקובץ add_id_to_list_location_list=/מיקום השלוחה/EnterIDValName שיחליף אם קיים add_id_to_list_value_change=yes מקלדת אותיות לכתיבת ערך add_id_to_list_value_type=keyboardM4360 "הנכם מועברים לכתיבת ערך"
M3411 "הרישום בוצע בהצלחה, שלום ותודה"נא להוסיף פוסטים.

-
אקסס פילטר
type=access_filter שינוי הזיהוי (ברירת מחדל לפי טלפון) enter_id=yes לאן יעבור כשיש אישור לעבור לפי ההגבלות שהוגדרו access_filter_yes_goto=/2 לאן יעבור כשאין אישור לעבור לפי ההגבלו שהוגדרו access_filter_no_goto=/3 כשיש כמה פילטרים, שיעביר מכל פילטר למיקום שונה access_filter_1_yes_goto=/2 שגם מי שלא עומד בתנאים יכנס לשלוחה access_filter_no_goto=enterהגדרת התנאים למעבר
ההגדרה הבסיסית (להחליף בהתאם לצורך) access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.להוספת כמה פילטרים access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.*.*.*. access_filter_2=*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.שלוחת מחיקת ההגבלה
type=access_filter access_filter_mode=delete הגדרת השלוחה ממנה ימחק הקובץ access_filter_delete_from=/ למחיקת כל הלוג מבשלוחה ולא של אדם ספציפי access_filter_delete_all=yes במחיקת הלוג של המאזין שנכנס, הגדרת מספר ההגבלה למחיקה access_filter_delete_number=1 שיבצע במצב שקט (בלי להשמיע "הפעולה בוצעה בהצלחה) access_filter_delete_quiet=yes מעבר בסיום - הצלחה access_filter_delete_goto=/ מעבר בסיום - שגיאה access_filter_delete_error_goto=/ -
-
קליקרים
מסוג שידור חי מדומהtype=playfile_and_enter_digits_time title= playfile_and_enter_digits_time=תאריך פלוס שעה playfile_and_enter_digits_time=2025-09-21-20-00-00 :לדוגמהולהעלות קובץ הגדרות בשם PlayfileAndEnterDigitsTime
ולהגדיר בו את האפשריות הקשהבצורה הזאת:
-
מספר הקובץ
-
= הגדרה הזאת
enter_digits-
פסיק מה התשובה הנכונה
-
פסיק כמה נקודות מקבלים
-
פסיק איזה מקשים אפשר להקיש
לדוגמה
002=enter_digits,3,10,1234567890בדוגמה זה קובץ 002 התשובה הנכונה היא 3 כמות הנקודות היא 10 ניתן להקיש על 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1
-
-
-
שלוחת הקלטות שישלח למייל גם את מספר הפלאפון של משאיר ההודעה
לדוגמא שלוחה 1 - הקלטות, שלוחה 2 השמעת קבצים.
בשלוחה 1 מגדירים
type=go_to_folder go_to_folder=/1/1/1בשלוחה 1/1
email_send=yes email_address=כתובת אימייל לשליחה email_name=הודעה ממספר פלאפון:[כאן יופיע הפלאפון] email_title=כותרת האימייל type=record say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/ record_cencel_goto=/ folder_move=שלוחה לשמירת ההודעותבשלוחה 1/1/1
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/1/ext add_id_to_list_key=email_name add_id_to_list_value_first= הודעה ממספר פלאפון: add_id_to_list_value_type=EnterID add_id_to_list_value_change=yesבהצלחה.
אולי בהמשך אני אעלה הסבר לכל הגדרה בנפרד