לא נפתר רשימה לבנה לשלוחה והשאר יצטרכו סיסמא
-
שאלה פשוטה,
אני רוצה להגדיר שבשלוחה מסיומת רק חלק מהמשתמשים יכלו להיכנס והשאר ''יצטרכו להקיש סיסמא''נסיתי להגדיר כפי ההגדרות שכתובים פה:
https://f2.freeivr.co.il/topic/309/כניסת-מנהלים-ללא-סיסמה-לניהול-המערכת-ולכל-שלוחה-נצרך-בכל-מערכת
אבל היות שזה שלוחה משלוחה ראשית (שלוחה 1), נמצא שהמתקשר מיד מעביר או לשלוחה 1 או להקשת סיסמא בלי שמיעת התפריט הראשי.
אשמח מאוד אם מישהו יכול הסביר לי מה אני צריך להגדיר.תודה רבה!
נ.ב. אחר הרבה חיפושים ולא מצאתי שידברו בזה באופן ברור פתחתי נושא חדש
-
הנושא סומן כשאלה א אני הקטן
-
@אני-הקטן
תעשה פילטר לפי רשימת תפוצה ותגדיר שמי שלא ברשימה יצטרך להקיש קוד -
@פיתה איך אני מגדיר את זה, אין שום הקוד בשביל בקשת סיסמא
-
@אני-הקטן
תגדיר בשלוחה 1 מעבר לפי מחוייג פעם בשיחה לשלוחה אחרת ובה תכניס את הפילטר ותגדיר שמי שברשימה יעבור לשלוחה 1 ומי שלא יעבור לשלוחה נוספת שהיא תעביר לשלוחה 1 ובה תהיה סיסמא. -
הנושא סומן כנפתר א אני הקטן
-
הנושא סומן כלא נפתר א אני הקטן
-
@אA הגדרתי בשלוחה 1 ככה
type=menu
check_template_filter=2
check_template_filter_active=yes
check_template_filter_none_go_to=/2
check_template_filter_blocked_go_to=/2ובשלוחה שתים הגדרתי ככה:
type=go_to_folder
go_to_folder=/1
password=1234ומשום איזהו סיבה, מספר שאינו ברשימה, מבקש סיסמא ואחרי הקשת סיסמא לא קורה כלום, שקט מוחלט, מה הפשט?
-
@אני-הקטן
הפשט הוא שהמאזין נכנס לסיחרור.
הוא עבר לשלוחה 1 אך כיון שהוא לא נמצא ברשימה הוא חוזר להקשת הקוד אך מכיון שהוא כבר הקיש אותו הוא חוזר ל1 וחוזר חלילה...

הפיתרון הוא כמו שכתבתי, להגדיר שבשלוחה 1 יעבור פעם בשיחה לשלוחה אחרת ע"י מעבר לפי מחוייג,ושם להגדיר את כל הנ"ל. -
@אA אבל שלוחה 1 הוא תפריט שלימה, וההמאזינם רגילים להיכנס ע''י הקשת 1, ולפי דבריך אצטרך שמעכשיו יצטרכו להקיש מספר אחר.
-
@אA איך אני מגדיר את ההגדרות של ''מעבר לפי מחוייג פעם בשיחה לשלוחה אחרת''???
(ואולי קצת יותר הסבר איך זה עובד)
תודה! -
@אני-הקטן
בהגדרה הזו תחסוך את השינוייים.
תגדיר בשלוחה 1check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yesותפתח קובץ ini בשם Did_Go_To ובו תכתוב
077*******=/מספר השלוחה בה תשים את הפילטר