ימות לא מקריאה את התשובה שלי
-
העניין די דחוף
היה לי מערכת שהקריאה כל פעם משפט קבועread=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-הבחירה שהוקשה שגויה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-נרשמה כניסה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-נרשמה כניסה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-נרשמה יציאה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-נרשמה יציאה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח כניסה הקישו 1, לדיווח יציאה הקישו 2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yes id_list_message=t-נרשמה כניסה&go_to_folder=hangup read=t-לדיווח_כניסה_הקישו_1.t-לדיווח_יציאה_הקישו_2=action_type,,Digits,1,1,Digits,yes,yesאבל שניסיתי להפוך את זה למסודר יותר
המערכת רק אומרת כמו תקליט שבור
לא הוקשה בחירה לא הוקשה בחירהread=t-לסדר_כולל_ערב_הקש_1=seder_choice,,Digits,1,1,Digits,yes,yes read=t-לסדר_כולל_ערב_הקש_1=seder_choice,,Digits,1,1,Digits,yes,yes read=t-לסדר_כולל_ערב_הקש_1=seder_choice,,Digits,1,1,Digits,yes,yesהאם יש למישהו רעיון מה יכול להיות הבעיה?
-
@795501400 כתב בימות לא מקריאה את התשובה שלי:
לסדר_כולל_ערב_הקש_1
לסדר_כולל_ערב_הקש_1 - יכול להיות שהוא לא מצליח להקריא בגלל קו תחתון?
או שאם זה משתנה אולי לשים את זה בתוך סוגריים {לסדר_כולל_ערב_הקש_1} -
@tLev נראה שזה אכן הבעיה
תודה רבה