לא נפתר שלוחה אישית בהקלטה או בהשמעת קבצים עם ניהול הקבצים ????????
-
אני רוצה להגדיר שמקליט ההודעה בשלוחת הקלטות יכנס לשלוחה אישית ששם ישמע את כל ההקלטות שלו ורק שלו ויכול למחוק הקלטות שבוחר
דוגמה
תפריט
מקש 1 השמעת קבצים - כלל המשתמשים יכולים לשמוע את כל הקבצים (שהקלטו בשלוחה 2)
מקש 2 הקלטות - כל אחד יכול להקליט
מקש 3 שלוחה אישית - כאן כל משתמש יכול לשמוע רק את הקבצים שהוא הקליט ולמחוק קבצים, ושהקבצים ימחקו גם משלוחה 1 אשמח לדעת אפשריות או רעיונות תודה רבה -
@חיידר אתה צריך להגדיר בשלוחת ההגדרות כך
שלוחה מספר 2
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no folder_move=id לינק שיכפול copy_record_link=/1ובשלוחה 3 שלוחת שמיעת הודעות לפי מספר הטלפון כך
type=playfile folder_play=id_record enter_id_type=phone enter_id_timeout=1 התחברות מחדש לזיהוי delete_id_exit=yes זיהוי הנכנסים בשמות enter_id=yes login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/1/1/EnterID ביטול ההשמעה שלום לך משתמש יקר say_name=no ביטול הקלטת מספר חדש record_name=no מאיזה שלוחה ישמיע את ההודעות folder_to_play=2 -
@פישל
תודה אנסה
תוכל לתת לי קשור למקום שמשם הבאת לי את ההגדרות -
-
ומה עושים לגבי שלוחה 1 השמעה כל הקבצים לכלל המשתמשים
-
@חיידר מה יש לעשות??
פותחים שלוחה של השמעת קבצים רגילה! -
@פישל
נכון אבל מההגדרה ששם ישמעו את כל הקבצים משלוחת ההקלטת -
@חיידר כתוב לך בקוד שכתבתי בשלוחה 2 מוגדר שיכפול כל ההקלטות לשלוחה 1 !
-
@פישל
יעזור לי מאוד אם תוכל לכתוב לי מעל כל הגדרה את הפעולה בעברית כדי שאוכל להשתמש לכמה תתי שלוחות
תודה רבה
-
@פישל
תודה רבה עזר לי מאוד נראה שעובדמצויןהשלוחות שכתבתי כאן זה רק דוגמה כדי שיבינו אותי ואני יבין את הסבר אשמח לקבל את ההגדרות עם הסבר לכל הגדרה כמו שכתבתי לי בחלק
כדי שאוכל להגדיר את זה נכון אצלי בלי באגים -
יש הגדרה שיישמע מכמה שלוחות ?