הגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון
-
@מאן-דהו-0 כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/4/1/1/queue add_id_to_list_key_type=digitsא. שלוחה 4/1/1 זה המודול תור כמובן, כן?
ב. השלוחה הנוכחית זה בתוך 4/1/1? -
@יהודה-צ-כ יש לי את אותה הבעיה, הנה ההגדרות:
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/1/1/queue add_id_to_list_key_type=digitsנווו....
-
@יהודה-צ-כ כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
א. שלוחה 4/1/1 זה המודול תור כמובן, כן?
ב. השלוחה הנוכחית זה בתוך 4/1/1?למה שזה יהיה בתוך 4/1/1 זה אמור להיות שלוחת ההוספת ערך ןלאחר מכן שיעבור לתור.
-
המספרים מתעדכנים רק אחרי כמה דקות בשלוחת התור?
אם כן תנסו להוסיף מספר, ואז לאחר כמה דקות להיכנס ישר לשלוחת התור, וככה נדע אם באמת הבעיה היא בעדכון של ההגדרה. -
@מוטי-מוטי-מוטי כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
@יהודה-צ-כ כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
א. שלוחה 4/1/1 זה המודול תור כמובן, כן?
ב. השלוחה הנוכחית זה בתוך 4/1/1?למה שזה יהיה בתוך 4/1/1 זה אמור להיות שלוחת ההוספת ערך ןלאחר מכן שיעבור לתור.
בדיוק לכן מסתבר שזה יהיה בפנים, כדי שבסיום יעבור למודול תור.
עיקר השאלה הייתה אם הוא הגדיר שבסיום יעברו לשם או לא, אותו דבר היה גם אם הוא היה מגדיר הגדרה של מעבר בסיום.. -
@יהודה-צ-כ
אתה צודק.
העתקתי את ההגדרות אחד מהשני ושכחתי לשנות.
אני ניסיתי לעשות ככה וזה לא הולך, כנראה שלוקח לו זמן להתעדכן (מוזר). -
@אA כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
@יהודה-צ-כ
אתה צודק.
העתקתי את ההגדרות אחד מהשני ושכחתי לשנות.
אני ניסיתי לעשות ככה וזה לא הולך, כנראה שלוקח לו זמן להתעדכן (מוזר).זה קורה לפעמים אבל בדרך כלל נפתר, אנחנו מחכים ש @מאן-דהו-0 ו @מוטי-מוטי-מוטי יעדכנו .....
-
@יהודה-צ-כ שניה נתקעתי בפרסומת...
כבר מעדכן. -
@מוטי-מוטי-מוטי ההוספת ערך ID מעדכנת בשלוחה, אבל לוקח לזה זמן לעדכון, איזה כמה דקות.
-
@יהודה-צ-כ והשלוחות 1 ו 1/1 מוחקות באמת את הקובץ, כי נכנסתי אליהם וזה אומר לי אח"כ בשלוחה של התור שגיאה.
-
@מוטי-מוטי-מוטי הנה ההגדרות בשלוחה 1:
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0733******:****** api_add_1=action=copy api_add_2=what=ivr2:1/1/1/queue.ini api_end_goto=1והנה ההגדרות בשלוחה 1/1:
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0733******:****** api_add_1=action=copy api_add_2=what=ivr2:1/1/1/queue.ini api_add_3=target=ivr2:1/1/1/queue.ini api_end_goto=1יש משהו לא תקין?
-
@מוטי-מוטי-מוטי שלוחת ההוספת ערך ID:
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/1/1/queue add_id_to_list_key_type=digitsשימו לב! השלוחה הזאת תקינה זה מוסיף!
-
@מוטי-מוטי-מוטי שלוחת ההוספת ערך ID:
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/1/1/queue add_id_to_list_key_type=digitsשימו לב! השלוחה הזאת תקינה זה מוסיף!
השאלה הייתה אם לאחר כמה דקות (אחרי שזה כבר מציג באתר) השלוחת תור עובדת רגיל? תנסה להיכנס אליה ישירות מבלי לעבור ב 1 וב 1/1/
-
@מוטי-מוטי-מוטי הנה ההגדרות בשלוחה 1:
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0733******:****** api_add_1=action=copy api_add_2=what=ivr2:1/1/1/queue.ini api_end_goto=1והנה ההגדרות בשלוחה 1/1:
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction api_add_0=token=0733******:****** api_add_1=action=copy api_add_2=what=ivr2:1/1/1/queue.ini api_add_3=target=ivr2:1/1/1/queue.ini api_end_goto=1יש משהו לא תקין?
שתי השלוחות שהבאת מעתיקות, צריך שאחד ימחוק ולאחר מכן יעתיק. (נראה שהבאת את אותה שלוחה פעמיים, כי גם המעבר בסיום זהה)
-
@אA @יהודה-צ-כ התקשרתי אחרי כמה דקות ועברתי ישר לשלוחת התור וזה עבד
בדקתי וזה לוקח באזור ה15 שניות עד שהוא מתעדכן
עריכה: לפעמים גם יותר באזור ה30 שניות ואם נכנסתי לפני שהתעדכן זה עושה שגיאה וחייבים לנתק -
@מאן-דהו-0 כתב בהגדרת הנציגים במודול תור דרך הטלפון:
@אA @יהודה-צ-כ התקשרתי אחרי כמה דקות ועברתי ישר לשלוחת התור וזה עבד
בדקתי וזה לוקח באזור ה15 שניות עד שהוא מתעדכן
עריכה: לפעמים גם יותר באזור ה30 שניות ואם נכנסתי לפני שהתעדכן זה עושה שגיאה וחייבים לנתקכנראה יסתדר, קרה לי כמה פעמים שלקח זמן, בעיקרון זה לא לוקח זמן.
-
@יהודה-צ-כ
אני ניסתי כמה פעמים, וזה לוקח זמן.
@מוטי-מוטי-מוטי @מאן-דהו-0
לדעתי תגדירו שלאחר ההוספת ערך יעבור לה"ק ותעלו מוזיקה של 30 שניות (או כמה שיצא לך שלוקח עד שמעדכן),ולאח"מ מעבר לשם.