האם זה "מוזר" לכתוב כל כך טוב?
-
שלום לכולם, לפני שאני צולל פנימה – אני מקווה שהפוסט הזה עומד בכללי הפורום ושהוא בסדר מבחינת ההנהלה. אם חרגתי ממשהו או שהמיקום לא מתאים, בבקשה תעדכנו אותי ואני אדאג למחוק או לערוך אותו מיד.
אני מבין מדוע עלתה התהייה לגבי סגנון הכתיבה שלי, ואני בוחר לקחת את זה כמחמאה ענקית! כנראה שהעובדה שאני מקפיד על כתיבה רהוטה ומאורגנת יוצרת רושם של מכונה, אבל האמת היא פשוטה: אני פשוט אוהב לכבד אתכם, החברים היקרים בפורום המדהים הזה, בתוכן שנראה טוב וקריא.חשוב לי להבהיר: התוכן, המחשבה והמסרים הם 100% שלי. אני מזמין את כולם לעבור על כל הפוסטים שלי כאן ולמצוא שגיאה מקצועית אחת. כל מי שהתנסה בבינה מלאכותית יודע שהיא אולי יודעת לנסח יפה, אבל היא לא מבינה כלום ושום דבר בהגדרות, בשלוחות ובערכים הספציפיים של 'ימות המשיח'. AI היה מייצר לכם 'סלט' של הגדרות שלא עובדות במציאות. הידע המקצועי שמוצג כאן מבוסס על שעות של ניסיון בבניית מערכות, דבר ששום אלגוריתם לא יכול להחליף.
אגב, גם אם מישהו בוחר להיעזר בבינה מלאכותית כדי לנסח – אין בזה שום פסול, להפך:- זה כלי עבודה: כמו שלא תבנו מערכת בלי ה'מדריך' של ימות המשיח, אין סיבה לא להשתמש בכלים שמשפרים את השפה.
- התוצאה קובעת: בסוף, מה שחשוב זה שהמשתמש מקבל תשובה ברורה ולא כתב חידה.
- קידמה: אנחנו ב-2025, להשתמש בטכנולוגיה כדי להנגיש ידע זו חוכמה, לא רמאות. (אבל שוב מדגיש – אצלי הידע המקצועי הוא פרי עמלי בלבד).
לכל מי ששואל איך מגיעים לניסוחים כאלו ורוצה להיות 'אלוף' בתחום, הנה כמה טיפים ממני:
- סדר בעיניים: אל תזרקו משפטים. תשתמשו בנקודות (בוליטים) וכותרות. זה עוזר לקורא להבין אתכם מיד.
- דיוק לפני הכל: לפני שאתם מפרסמים, תוודאו שכל קוד ושלוחה שכתבתם באמת עובדים. מקצוענות נמדדת בפרטים הקטנים.
- הגהה: תקראו את מה שכתבתם פעם אחת לפני השליחה. אם זה נשמע מסורבל – תפשטו.
אני באמת נהנה לתרום לציבור המדהים שיש כאן , ללמוד מכם ולעזור איפה שאפשר. אני משקיע המון זמן כדי שכל פוסט שלי יהיה 'בונבוניירה' גם מבחינת התוכן וגם מבחינת העיצוב – אז באמת שלא יזיק לכם לפרגן לי באיזה לייק קטן... זה נותן המון כוח להמשיך להשקיע בשבילכם!

ולכל מי שתוהה לגבי השם שלי – כן, אני יודע שזה נשמע 'מוזר', אבל אל תדאגו... לפחות המערכות שלי עובדות נורמלי! עדיף שם מוזר ומערכת פגז, מאשר שם רגיל ומערכת ששולחת אנשים לשלוחת סל מחזור...
מעריך את כולכם, וזמין לכל שאלה טכנית (אמיתית, לא של רובוטים!) מוזר.