הגדרת סיסמא בתפריט אישית הראשי
-
מה קורה?
-
type=change_enter_id_password title=שינוי סיסמה אישית change_enter_id_password_eng_goto=/ -
תעדכן אם זה עובד לך?
-
שחכתי,
נראה לי שאה גם צריך ליצור קובץ ini בשם EnterIDPassword ושם מופיעים הנתונים -
@המומחה ברור.
-
@המומחה אבל בעצם נראה לי שזה נפתח לבד.
-
@מוטי-מוטי-מוטי
סליחה.אני צריך הגדרות לשלוחה ראשית כדי שיצטרכו להקיש סיסמא אישית
ע"י בחירה בשלחוה מסוימת בכניסה ראשונה לקו -
תבדוק אם זה עובד:
;הגדרות זיהוי אישי record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_password=yes -
@המומחה אני הגדרתי שמי שברשימה לבנה
יצטרך להקיש קוד
ומי שלא יפנה לשלוחה מסויימת שם יצטרך לאשר תקנון ואח"כ לבחור סיסמא -
מה קורה???
-
check_template_filter_none_go_to=/לאן ילך מאזין רגיל check_template_filter=מספרי הרשימות הם זה,וגם זה check_template_filter_מס רשימה_active_go_to=/לאן יעבור check_template_filter_מס רשימה_active_go_to=/לאן יעבור check_template_filter_מס רשימה_active_go_to=/לאן יעבור check_template_filter_מס רשימה_active_go_to=/לאן יעבוראתה יכול לעשות שכל מי שברשימה יופנה לשלוחת מעבר לשלוחה עם סיסמה - מעבר לשלוחה אחרת שמשם זה יעבור לתפריט הראשי
אם לא הבנת תגיד לי ואני ינסה להסביר קצת יותר...
-
@המומחה
אני יסביר את עצמי מהתחלה
אני רוצה לעשותשבפעם הראשנה שמתקשרים לקו
יש לאשר תקנון והסכם ואח"כ לבחור סיסמא (אני רוצה גם אפשרות לשמיעת התקנון וההסכם ואח"כ לאשר תקנון ולבחור סיסמא)
ואח"ז כל פעם שנכנסים לקו צריכים להקיש את הסיסמא -
@עימוד
זה מה שאמרו לך תעשה פילטר בתפריט שמי שנמצא ברשימת תפוצה יכנס לתוך השלוחה שם תגדיר כניסת ID ומי שלא יעבור לשלוחה פנימית שם תגדיר את מודול שינוי סיסמא אישית כמובן שלפני זה אתה יכול להכניס אותו לתוך שלוחה שם ישמע את התקנון ולאחמ"כ יעבור להקשת סיסמא לאחר הקשת הסיסמא יעבור לשלוחה שתוסיף אותו לרשימת התפוצה (כך שכשהוא יתקשר פעם נוספת הוא יגיע ישר למערכת) -
@R.E.T-מערכות
אם אפשר את הגדרת של כל השלוחות -
@עימוד
תחפש פילטר לפי רשימת תפוצה
מודול שינוי סיסמא אישית
מודול כניסה ID
אם תרצה אני יוכל לעשות לך את זה בתשלום סימלי