מעבר לשלוחה אחרת בעת הקשה
-
יש לי שלוחה IDLISTMESSAGE שמשמיע קבצים .
איך אני עושה שכשלוחצים על מקש 1 יעבור לשלוחה /4/2
וכשלוחצים על 2 או 3 יעבור לשלוחה /4/3.
כרגע בסיום השמעת הקבצים מעביר אותי אוטומטית לתפריט הקודם.
תודה! -
@טובה-זילבר אפשר לעשות את זה עם קצת קומבינה,
להכניס את השלוחה הזו לתוך שלוחה של השמעת קבצים, ובשלוחה של השמעת הקבצים להכניס קובץ שמע אחד שיגיד להקיש 1 או 2 כפי שרוצים, ולהגדיר שבהקשות על המקשים הללו יועברו למקום הרצוי,
לפי מה שאני מבין ההגדרות בשלוחה צריכות להיות:playfile_control_play_1=go_to_folder playfile_control_play_1_goto=/4/2 playfile_control_play_2=go_to_folder playfile_control_play_2_goto=/4/3 playfile_control_play_3=go_to_folder playfile_control_play_3_goto=/4/3בהצלחה!!
-
תודה רבה!
אבל השלוחה צריכה לישאר כ-IDLISTMESSAGE על מנת שאוכל להשמיע קבצים
לפי סדר מסויים.
יש פתרון שמאפשר לישאר באותו TYPE עם אפשרות להקשות????????????????? -
@טובה-זילבר לא הבנת את כוונתי, אם השלוחה הזו למשל היה שלוחה 1, תעשי אותה 1/1/1, את שלוחה 1 תהפכי לשלוחת מעבר לשלוחה אחרת לשלוחה 1/1/1 ואת שלוחה 1/1 תעשי השמעת קבצים כנ"ל.
האם מספיק מובן? -
@dudu למה לא לעשות כבר עם הקומבינה הזו שהשלוחה לפני תהיה שלוחת תפריט רגילה עם שלוחות מעבר?
ו @טובה-זילבר אם השתמשת בtype=id_list_messageיש הגדרה למעבר לשלוחה אחרת בהגדרה הזוid_list_message_end_goto=/8/1/1אפשר להגדיר שיעבור לשלוחת תפריט ושם יהיה בחירה של מעבר לשלוחות אחרות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות