מקש 7 במהלך ההשמעה.
-
נראה לי שזה ההגדרה
admin_options_delete_file_by_phone_record=no
תשים את זה בivr
ותסתכל כאן כיון שאני לא מונח בסוגיא אלא הגדרות האלו זכורים לי -
-
למה לי זה לא עובד?
שאני מקיש 7 המערכת אומרת אנא היכנס כמנהל
ואני הקלטתי את ההודעה -
@יאיר-32
כיון שגם בברירת מחדל על המהנל להכנס לניהול ואז לצאת -
@פיסטוק-חלבי אמר במקש 7 במהלך ההשמעה.:
@יאיר-32
כיון שגם בברירת מחדל על המהנל להכנס לניהול ואז לצאתאבל כתוב בהגדרות שמי שהקליט את ההודעה כן יכול
השמעת פרטי ההשמעות בהשמעת קבצים (type=playfile)
כידוע, ברירת המחדל של מקש 7 במהלך ההשמעה זה :control_play7=admin_options
מעביר לאפשרויות מחיקת הקובץ או הוספת כותרת וכדו'. הגישה מתאפשרת רק באם מצב מנהל מחובר. כלומר ניתן לגשת או דרך הניהול בניהול המודול, אפשרות נוספת - ניתן להיכנס לניהול ומיד לצאת חזרה למערכת, ואז תוך כדי שמיעה כמאזין להקיש 7 (ברירת מחדל של admin_options) ולגשת לניהול הקובץ.
אפשרות נוספת חדשה ב admin_options - גם במידה והמאזין איננו מחובר כמנהל, אבל הטלפון שלו הקליט את הקובץ, יוכל לאפשר רק מחיקה של הקובץ בלבד. על מנת לחסום אפשרות זו כך שהגישה תהיה רק למי שמחובר כמנהל יש להגדירadmin_options_delete_file_by_phone_record=no
-
@יאיר-32
תשים את זה בivr הראשיadmin_options_open_by_phone=yes
ותפתח בשלוחה הראשית קובץ בשם
PlayfileCheckAdminOptionsOpenByPhone.ini
ובפנים תכתוב ככה0512345678=yes 0523456789=yes
ואז לא תצטרך להכנס כמנהל
-
@יאיר-32 אמר במקש 7 במהלך ההשמעה.:
@פיסטוק-חלבי אמר במקש 7 במהלך ההשמעה.:
@יאיר-32
כיון שגם בברירת מחדל על המהנל להכנס לניהול ואז לצאתאבל כתוב בהגדרות שמי שהקליט את ההודעה כן יכול
השמעת פרטי ההשמעות בהשמעת קבצים (type=playfile)
כידוע, ברירת המחדל של מקש 7 במהלך ההשמעה זה :control_play7=admin_options
מעביר לאפשרויות מחיקת הקובץ או הוספת כותרת וכדו'. הגישה מתאפשרת רק באם מצב מנהל מחובר. כלומר ניתן לגשת או דרך הניהול בניהול המודול, אפשרות נוספת - ניתן להיכנס לניהול ומיד לצאת חזרה למערכת, ואז תוך כדי שמיעה כמאזין להקיש 7 (ברירת מחדל של admin_options) ולגשת לניהול הקובץ.
אפשרות נוספת חדשה ב admin_options - גם במידה והמאזין איננו מחובר כמנהל, אבל הטלפון שלו הקליט את הקובץ, יוכל לאפשר רק מחיקה של הקובץ בלבד. על מנת לחסום אפשרות זו כך שהגישה תהיה רק למי שמחובר כמנהל יש להגדירadmin_options_delete_file_by_phone_record=no
@פיסטוק-חלבי
לזה לא קיבלתי תשובה
אני לא רוצה שכולם יהיו מנהלים
אבל מעוניין שמי שהשאיר הודעה יוכל למחוק אותה -
@יאיר-32
אולי אתה צודק במה שהבאת
בכל אופן אני משתמש במה שהבאתי לך קודם וזה עובד מצוין ואתה לא חייב שכולם יהיו מנהלים תשים רק את המספר שלך ורק הוא יכול למחוק או שלא תשים שם מספר בכלל וזה יעבוד בכל אופן ככה זה אצלי -
פוסט זה נמחק! -
@פיסטוק-חלבי ואיך אפשר לעשות שיצטרך סיסמה?
אני רוצה שלכל שלוחת הקלטות יבקש סימה שונה