התקשרות מארה"ב לקו של ימות
-
@sh0548534047
אין לי בעיה לתת לך את הקוד, זה פשוט גורם להרצת פקודה של הפעלת צינתוק לא משהו מסובך. -
@אA
אם יש לך אפשרות תתן לי ?
וכן האם צריך שרת לזה ?
ואם לא צריך האם תוכל להדריך אותי איך מתקינים
תודה רבה -
@sh0548534047
אני מאמין שלא צריך אבל אצלי הסקריפט חסום.
תעלה את הקוד שהביא לך עוד רגע סקריפט, תנסה להריץ ותבדוק אם מפעיל צינתוק במערכת השנייה. -
@אA
איך אני מריץ זאת שיטס או בפנקס רשימות
בשיטס אני לא מתמצא אם תוכל להסביר ליתודה רבה
-
@sh0548534047
אוקי.
תחפש בגוגל שיטס תכנס ותפתח פרוייקט חדש.
במשבצת B1 תכניס את הטוקן ובB2 את מספר הרשימה אליה יצנתק.
בסרגל העליון כנס לתוספים >Apps Script.
בחלון שנפתח תמחק את כל מה שכתוב ותדביק את זה ואז תלחץ על כפתור השמירה שמעלה הקוד.
תשנה את שם הגליון בצד שמאל למעלה מגליון חדש ל הגדרות.
כדי לבדוק שהכל עובד תלחץ על כפתור ההפעלה שעל יד כפתור השמירה.הקוד
/** * פונקציה להפעלת צינתוק לרשימה חינמית מתוך נתוני הגיליון */ function runTzintukFromSheet() { const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); const sheet = ss.getSheetByName("הגדרות"); // וודא ששם הגיליון תואם // משיכת הפרמטרים מהתאים שהגדרנו const token = sheet.getRange("B1").getValue(); const listId = sheet.getRange("B2").getValue(); if (!token || !listId) { SpreadsheetApp.getUi().alert("שגיאה: חסר טוקן או מספר רשימה בגיליון."); return; } const url = "https://call2all.co.il/ym/api/RunTzintuk"; // כתובת ה-API של המערכת // בניית גוף הבקשה לפי הפורמט שציינת לרשימות חינמיות const payload = { "token": token, "phones": "tzl:" + listId }; const options = { "method": "post", "contentType": "application/json", "payload": JSON.stringify(payload), "muteHttpExceptions": true }; try { const response = UrlFetchApp.fetch(url, options); const json = JSON.parse(response.getContentText()); if (json.responseStatus === "OK") { SpreadsheetApp.getUi().alert("הצינתוק הופעל בהצלחה!\nכמות שיחות: " + json.callsCount); } else { SpreadsheetApp.getUi().alert("השרת החזיר שגיאה: " + (json.message || "שגיאה כללית")); } } catch (e) { SpreadsheetApp.getUi().alert("שגיאה בחיבור לשרת: " + e.toString()); } } /** * יצירת תפריט מותאם אישית בגיליון להפעלה נוחה */ function onOpen() { const ui = SpreadsheetApp.getUi(); ui.createMenu('מערכת צינתוקים') .addItem('הפעל צינתוק עכשיו', 'runTzintukFromSheet') .addToUi(); } -
@אA כתב בהתקשרות מארה"ב לקו של ימות:
בחלון שנפתח תמחק את כל מה שכתוב ותדביק את זה ואז תלחץ על כפתור השמירה שמעלה הקוד.

מה אני אמור ללחוץ על שמירה בדרייב? זה מה שהוא כותב
אך אין לי שמירה אחרת מה לעשות ? -
@sh0548534047
אתה עם נטפרי?!
אז לא תוכל לעבוד עם הסקריפט אא"כ תשלח בקשה שיפתחו לך את הסקריפט. -
@אA
אם אני לא על נטפרי זה ישמור לי את הסקריפט בדרייב
ואז זה אמור לעבוד אני אנסה את זה פעם אחרתתודה רבה לך בכל זאת
-
אין לי אפשרות להביא לך מוניטין אבל מגיע לך הרבה
-
@sh0548534047