סינון הודעות AI
-
רציתי הרבה זמן לעשות את זה שמקליטים בשלוחה 2 ועם ההודעה כשרה בלי לקללות בלי מספרי טלפון לפי הכללים שלי ההודעה שלו עברת לשלוחה אחד ואם לא זה יעבור לשלוחה 0/7 יש כזה דבר שמעתי פה על דבר כזה לא הצלחתי להבין איך
-
פוסט זה נמחק! -
זה נכון
type=api title=אלפון קהילה api_link=מפתח api_add_0=token=טוקן api_add_2=call=go_to_folder=/4/1 api_add_3=exit=go_to_folder=/4/3 api_000=rapi,,record,/15/api,,no api_hangup_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=no api_call_id_send=yes say_name=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name_folder=/4/4 delete_id_exit=yes record_name=no create_tts_add_val_name=yes -
@נועם-אלימלך לא מובן מה אתה רוצה, תכתוב ברור יותר...
אתה רוצה לסנן ידנית? שההקלטה תעלה לAI והוא יחליט אם לאשר או לא? -
@נועם-אלימלך תשלח לי מייל
-
@גלאט-מערכות
המערכת תנתח כל הודעה באמצעות AI.
אם ההודעה מכילה קללות, שפה פוגענית, איומים, מספרי טלפון או פרטים אישיים – להעביר לשלוחה 2.
אם ההודעה תקינה וללא תוכן בעייתי – להעביר לשלוחה 1.
כמובן שלוחה אחד ושתיים זה רק בשביל הקטע
גם במייל b029993189@gmail.com -
נ נועם אלימלך סימן נושא זה כשאלה
-
@נועם-אלימלך זה דורש ממך שרת.
אתה צריך לבצע הקלטה (עדיף בשלוחת API כדי לדעת בחזרה בקלות מה השם של הקובץ החדש.)
השרת מוריד אותו ושולח אותו לגמיני בAPI (בתשלום בדר"כ). עם הוראה להחזיר JSON של תקין/לא תקין ועוד פרטים אם בא לך (למה נחסם וכד').
השרת מקבל את התשובה ומעביר את הקובץ לשלוחה הרלוונטית.זה אם בא לך שזה יעבוד בזמן אמת. אם לא, אתה יכול פשוט להריץ בשרת כל X דקות שיבדוק את כל הקבצים בשלוחה הרלוונטית (עדיף קובץ קובץ בשביל שיהיה איכותי) ויטפל בהם. ואז לא צריך שלוחות API. מספיק רק שכל ההקלטות ישמרו בתיקיה X, ויהיה תיקיה Y וZ ולהקלטות כשרות/לא כשרות.
שים לב, מהמון נסיון שלי שלכתוב הנחיה מדוייקת לגבי סינון תוכן זה מאוד מאוד קשה. במחינתם קללות או דיבורים בעייתיים אחרים זה המון פעמים סלנג רחובי ולא בעייתי. ולכתוב לו לחסום גם סלנגים זה יגרום לו לסנן המון דברים טובים. ולא יעזור לכתוב לו "היימיש/מתאים לציבור החרדי" וכד'....
-
@אוריה-דניאלי-0
אני רוצה פתרון פשוט בלי להסתבך עם שרתים מורכבים.מה הדרך הכי קלה לעשות את זה בפועל?
אם חייב שרת – איזה סוג שרת מינימלי מספיק ומה בדיוק הוא צריך לעשות?
אתה יכול לתת לי דוגמה בסיסית של הזרימה (הקלטה → בדיקה → העברה לשלוחה)?ואפשר לעשות את זה בלי זמן אמת, אלא בדיקה כל כמה דקות?
ומה העלות בערך אם משתמשים ב-API כמו Gemini?אם אתה יכול לכוון אותי לפתרון הכי פשוט ומעשי – אשמח.
-
אמרתי כבר, אם צריך טיפול מידי, זה דורש שלוחת API.
אם לא, יותר קל להגדיר CRON בשרת שיתפעל את זה, כל X דקות.מספיק שרת הכי קטן, עולה בערך 15 חודשי (ככה זכור לי). הגיוני שאפשר איכשהו עם גוגל סקריפט, אבל אין לי מושג אם הוא יודע לקבל קבצים וכד', וגם חסום בנטפרי.
לגבי דוגמא של הזרימה - כתבתי את הזרימה...
העלות של GEMINI תלויה בכמות השימוש החודשית ובאורך ההקלטות.
מבדיקה בAI על העלויות, ממוצע 32 טוקנים לשניה אודיו. העלות של מליון טוקנים נכנסים זה בין 0.5 דולר לבין 2 דולר, תלוי באיכות המודל... יש גם הנחיה של בערך 100 טוקנים לכל הודעה בערך. הפלט קצר מאוד, אז לא אמורים להחשיב אותו...