בשלוחת מעבר לפי שעה שרק פעם אחת
-
יש לי כבר
אבל פשוט מאוד הצלחתי רק לעשות אותו בפנקס ואז לעלות כשעשיתי באקסל זה עב לפנקס בגיברש סינית
ההגדרות השניות שהבאת איפה לשים אותם או שזה ההגדרות ולא להתייחס לראשונות -
@kollel
ראשון ראשון וכו'
עוד רגע נעבוד על הפנקסים וכו'
ב' ההגדרות העכשוויות יותר מעודכנות אבל אל תשים אותם כיון שאתה רוצה עוד פילטר אז אני ישים וימחוק את הקודמים -
@kollel
זה ההגדרות המעודכנות לשלוחהtype=access_filter ;הגדרת השלוחה כפילטר access_filter_yes_goto=/2 ; אם עמד בקריטריונים שיכנס לשלוחה 2 שהיא שעון נוכחות access_filter_no_goto=/3 ;ואם לא עמד בקריטריונים יעבור לשלוחה 3 שהיא שמיעת שיעור access_filter_1=g.08:45-12:48.*.*.*.* access_filter_2=g.12:49-19:00.*.*.*.* enter_if_time=08:45-20:00.sun-sat.*.* שהשלוחה תהיה נעולה בין שמונה בערב לרבע לתשע בבוקר title=עזרה לכולל enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information ;שיהיה זיהוי לפי טלפון הרשום במערכת login_add_val_name=yes ;שהמערכת תטען את השמות אבל לא תקריא אותו record_name=no ;שלא תבקש להקליט את מי שנכנס למערכת
-
ואו .... מדהים
-
@kollel
בנוגע לאקסל תעשה אקסל עשר שורות ואז תעשה שמור בשם ותבחר סוג שמירה שמסתיים ב csv
ואז תעשה פתח באמצעות פנקס ושם תלחץ ג''כ על שמור בשם ותשנה את סוג הקידוד ל משהו 8 לא זוכר בדיוק אם לא תסתדר אני יזער -
אני ישאר בפנקס עצמו כתבתי מספרי עם פסיקים ובסוף שורה פסיק ואז שם
דהינו חיקוי לאקסל נ.ב. אין לי הרבה מספרים רק 25 -
@kollel
עזוב את הפנקס מניסיון עדיף באקסל תתחיל מה שאתה מסתבך תגיד לי אני יעזור לך -
אני עושה רשימה ושמירה כמדובר ובפתיחה באמצעות פנקס יוצא ג'בריש של סיני ומקסיקנית
-
@kollel
מה זה רשימה כמדובר -
שמירה SCV=סטנדרט
-
@kollel תעלה בבקשה צילום מסך
-
@kollel
עשית כך
-
פוסט זה נמחק! -
הוא מוחק את האפס מהקידומת איך משנים שישאר054
-
@kollel
ואחרי זה תפתח באמצעות פנקס וכו' שם יש מלא שמות אם עוד יותר מלא פסיקים ואז תעשה שמור בשם כך
שים לב לשלושת השינויים שאתה צריך לעשות -
-
באקסל כשאני מכניס מספרי טלפון
-
@kollel
תעשה עכבר ימני על הטור ושם בעיצוב צאים נראה לי שלישי מלמטה יש טקסט תבחר בטקסט ואז זה ישמור כולל ה0 -
תודה עשיתי כן ולא מוחק אפסים
אבל בפנקס נראה כך כל השמות הפכו לסימני שאלה ויש לדעתי יותר מדי פסיקים בסוף המספרים -
@kollel
נאלצתי לצאת לפסק זמן כל שהוא כעת חזרתי
הפסיקים הם באמת עמודות ריקות באקסל
ואלי תעלה צילום מסך של סוג השמירה שעשית באקסל
ואגב כשאתה כותב לי הודעה שים @ עם השם שלי צמוד כמו שהשם בשלך מסומן ע''מ שאני ידע ויראה
היות ואיני יושב תדיר על הפורום