הגדרת שלוחות פשוטה למערכת
-
@yys
אז יש לך 2' אופציות- שאני יכין לך את כל ההגדרות מסודר וישלח לך אותם ואתה תוסיף לשלוחות
- שאני יכנס למערכת ע"י מספר מערכת וסיסמה ואגדיר זאת - זה יקח יותר מהר
מה אתה בוחר?
-
פוסט זה נמחק! -
@yys
אני לא מצליח להתחבר
תבדוק האם זה המספרים -
@שואל-שאלה בוודאות.
-
@yys
הצלחתי להתחבר -
@שואל-שאלה נייד שלי מופיע שטלפון בפנים, תודה.
-
@yys
ככה קיבלת את המערכת מימות המשיח שכל השלוחות שמיעת קבצים
או שהגדרת משהו? -
@yys
איפה? -
@yys
ברוך השם הגדרתי לך את הכל במערכת
אבל הבנתי ממך שאתה צריך להעתיק את כל ההגדרות לקו הפעיל
אז הכנתי לך משהו קטן
שלוחה 1 ושלוחה 2 ושלוחה 3
הגדרת השלוחה שאותם אתה מכניס בקובץ ההגדרות ext.ini של השלוחה
וכמובן שתעלה קובץ שמע בשם M1000 שזה תפריט השלוחהtype=menu title=כאן תכתוב את שם השלוחהעכשיו נתיחס לתוכן כל שלוחה בפני עצמה
שלוחה 1
ובתוכה שתי שלוחות
שלוחה 1 - השמעת קבצים - הגדרות לקובץ ext.initype=playfile title=כאן תכתוב את שם השלוחהשלוחה 2 - הקלטות עם קוד וצינתוק מהמספר הראשי - הגדרות לקובץ ext.ini
type=record title=כאן תכתוב את שם השלוחה password=כאן תכתוב את הקוד folder_move=/1/1 - השלוחה לשמירת ההקלטה record_end_run_tzintuk=yes - צינתוק מהמספר הראשי list_tzintuk=כאן תכתוב את הרשימה שאליה ישלח הצינתוקיםשלוחה 2
ובתוכה שתי שלוחות
שלוחה 1 השמעת קבצים - הגדרות לקובץ ext.initype=playfile title=כאן תכתוב את שם השלוחהשלוחה 2 - הגדרות לקובץ ext.ini
type=record title=כאן תכתוב את שם השלוחה folder_move=/2/1 - השלוחה לשמירת ההקלטה tzintuk_your_id=כאן תכתוב את המספר המשני list_tzintuk=כאן תכתוב את הרשימה שאליה ישלח הצינתוקיםשלוחה 3
ובתוכה שתי שלוחות
שלוחה 1 השמעת קבצים - הגדרות לקובץ ext.initype=playfile title=כאן תכתוב את שם השלוחהשלוחה 2 הקלטות ללא קוד וללא צינתוק - הגדרות לקובץ ext.ini
type=record title=כאן תכתוב את שם השלוחה folder_move=/3/1 - השלוחה לשמירת ההקלטהשמחתי לעזור
והרבה הצלחה! -
@yys
סתם כך תראה בצילום שהבאת את השורה הזאתefter_id_password=yesוכנראה שלכן הוא ביקש ממך מספר אישי.