מדריך | השמעת הודעה "עדין לא אישרתם קבלת צינתוקים" - בשלוחה פנימית
-
שלום וברכה לכולם!
אני עובר על פה הפורום ונתקלתי בהמון שאלות כגון: האם השמעת ההודעה "עדין לא אישרתם קבלת צינתוקים" זה רק בשלוחה הראשית או גם בשלוחה הפנימית? -
ושמתי לב שאף אחד לא העלה על זה הסבר מסודר למשתמשים
אז לכן החלטתי לעלות הסבר מסודר ובהיר -
לכל השואלים איך מגדירים שישמעו את הודעת "עדין לא אישרתם וכ'ו בשלוחה פנימית - 
לתגובותהשמעת הודעה "עדין לא אישרתם קבלת צינתוקים" - בשלוחה פנימית
אז קודם כול ניגש לשלוחה שבה אנו רוצים שישמעו בכניסה את ההודעה
בתוך השלוחה (כמובן שמוגדרת כתפריט) צריך להכניס את ההגדרה הזאת
שהיא להטמעה בכל מודלgo_to_from_tzintuk=yesואז צריך להוסיף את ההגדרה שבו המערכת מחפשת ברשימת הצינתוקים את מי שהתקשר
check_list_tzintuk=כאן תכתוב את שם רשימת הצינתוקיםוכמובן שצריך להגדיר שמי שפעיל יכנס לשלוחה עצמה
go_to_from_tzintuk_found=in_extensionעכשיו יש אפשרות שלדוגמא מי שחסום, או לא אישר צינתוקים, או לא נמצא ברשימה - ישמע את אותה הודעה
ויעבור לשלוחה אחת שאותה כמובן תגדיר כתפריט, שבתוכה תכניס קובץ שמע M1000 שהם ישמעו
להגדרה הגדר זאתgo_to_from_tzintuk_found=/לדוגמא שלוחה 5 (לשלוחות פנימיות הוסף סלש) go_to_from_tzintuk_blocked=/לדוגמא שלוחה 5 (לשלוחות פנימיות הוסף סלש) go_to_from_tzintuk_not_found=/לדוגמא שלוחה 5 (לשלוחות פנימיות הוסף סלש)או אם אתה רוצה שמי שלא אישר צינתוקים, ומי שחסום, ומי שלא נמצא ברשימה, כל אחד יקבל הודעה אחרת - אז תפתח 3' שלוחות שבתוך כל שלוחה שמוגדרת כתפריט תעלה קובץ שמע - M1000 - ואז כל אחד ישמע הודעה אחרת
go_to_from_tzintuk_found=/כאן תכתוב את שם השלוחה שאליה יעבור מי שחסוםgo_to_from_tzintuk_blocked=/כאן תכתוב את שם השלוחה שאליה יעבור מי שברשימה ולא אישר צינתוקיםgo_to_from_tzintuk_not_found=/כאן תכתוב את שם השלוחה שאליה יעבור מי שלא נמצא ברשימהדוגמא של קובץ שמע
p_9797153_65.mp3שתוכל להוסיף לשלוחה
כמובן שתוכן ההודעה זה אך ורק דוגמא וניתן להחליפו
תוכן ההודעה: עדין לא אישרתם רישום לקבלת צינתוקים לאישור קבלת צינתוקים הקישו 1'
ותפתח בתוך השלוחה שבה הוא ישמע את קובץ השמע M1000 שלוחה 1' והיא תיהיה מעבר לשלוחה אחרת - לשלוחת הצינתוקים שתפתח בהמשך
אלו ההגדרות לשלוחה 1'type=go_to_folder go_to_folder=/כאן תכתוב את שם השלוחה שאליה יעבור - רישום לקבלת צינתוקיםעכשיו אתה צריך לפתוח שלוחה שבה המאזין יאשר רישום לקבלת צינתוקים - לכל ההגדרות של שלוחה זו הקש כאן
לפתיחת שלוחה זו יש להגדיר בקובץ ההגדרות ext.ini של השלוחה שפתחת
קודם כול את ההגדרה של סוג השלוחה - צינתוקtype=tzintukויש להגדיר את שם הרשימה
list_tzintuk=כאן תכתוב את שם רשימות צינתוקים שאליה הוא יוסיף את עצמומקווה שהיתי לעזר לכל המשתמשים פה בפורום, לכל שאלה או עזרה בניהול המערכת אני כאן, ניתן לתייג אותי @שואל-שאלה ואשמח לעזור לכולם -

אהבתם? -
תנו
או תרשמו לי בתגובות