כניסה לשלוחה לפי שיוך לכיתה - שימוש בListAllInformation
-
@לימוד-בתורת-מרן תודה!
לא משנה כמות השלוחות כי אם העיקרון.
בת מט' לא יכולה להיכנס לי'. בת מי' לא יכולה להיכנס לשלוחה של ט'.
בכל מקרה יש שלוחות כרגע. (כמובן לכל אחת יש שלוחות פנימיות אבל פחות אמור להיות משמעותי) -
@אשמח-להבין כתב בכניסה לשלוחה לפי שיוך לכיתה - שימוש בListAllInformation:
ודה!
לא משנה כמות השלוחות כי אם העיקרון.
בת מט' לא יכולה להיכנס לי'. בת מי' לא יכולה להיכנס לשלוחה של ט'.
בכל מקרה יש שלוחות כרגע. (כמובן לכל אחת יש שלוחות פנימיות אבל פחות אמור להיות משמעותי)אם לא הובנתי תשאלי!
להלן ההגדרות לקובץ ה-ext.ini בשלוחת הניתוב:type=go_to_folder_from_list_all_information enter_id=yes enter_id_type=phone (או סוג זיהוי אחר שהגדרת בטבלה) value_number=8 (החלפי את 8 במספר העמודה שבה רשום מספר הכיתה: 1 ל-ט', 2 ל-י' וכו') go_to_folder_val=yes go_to_folder_default=error_folder (אופציונלי: לאיזו שלוחה לעבור אם התלמידה לא נמצאה) -
@לימוד-בתורת-מרן יישר כוח! מעולה!
וגם ההסבר היה מצוין, תודה!.אם אפשר שאלה נוספת,
עשיתי פעם בקו אני כבר לא זוכרת באיזה...
אני רוצה שהמשתמש יקליט הודעה והיא תעבור לשלוחה של אישור מנהל ורק אחרי שהמנהל נכנס לשלוחה ומאשר - ההודעה תועבר לשלוחת השמעה למאזינים.
את הfolder_move אני יודעת.
את אישורי ההודעה - לא.
תודה! -
@אשמח-להבין כתב בכניסה לשלוחה לפי שיוך לכיתה - שימוש בListAllInformation:
אני רוצה שהמשתמש יקליט הודעה והיא תעבור לשלוחה של אישור מנהל ורק אחרי שהמנהל נכנס לשלוחה ומאשר - ההודעה תועבר לשלוחת השמעה למאזינים.
את הfolder_move אני יודעת.
את אישורי ההודעה - לא.
תודה!בשביל זה צריך קומבינה מסוימת
-
@אשמח-להבין
אני כבר שולח את כל ההגדרות לזה -
@אשמח-להבין
יש לפתוח שתי שלוחות- שלוחת ההקלטות של המשתמשים בקו
- שלוחת ההשמעת קבצים עם סיסמה שהמנהל ישמע ויאשר
יש להגדיר בשלוחת ההקלטות שזה ישמר בשלוחת ההשמעת קבצים
folder_move=/ואז להגדיר בשלוחת ההשמעת קבצים את זה
title=שם השלוחה type=playfile - ההגדרה של שלוחת השמעת קבצים כל אחד יכול לשכפל file_copy_open=yes המקש המוגדר לשכפול הוא 9 תוכלו לשנות את המקש control_play9=file_copy להיכן ישכפל playfile_control_play_0_file_copy=יש לכתוב את שלוחת ההשמעות ללא סלש בהתחלהוכמובן להגדיר סיסמה לשלוחה
password=1234 -
@שואל-שאלה ,תודה על ההשקעה!
ואז זה חוזר לשלוחת ההקלטה, לא?
לכאורה אני אמורה להגדיר בסוף שלוחת האישורים שלוחה אחרת, 'חדשה' בה מושמעים הקבצים לקהל הרחב.
נכון? -
פוסט זה נמחק! -
@אשמח-להבין
ואוי סליחה
התכונתי שלוחת ההשמעות ולא ההקלטות -
@שואל-שאלה תודה רבה מאד!!!
-