סינון צינתוקי ספאם
-
לתועלת הציבור יצרתי מערכת לסינון צינתוקי ספאם
מערכת סינון צינתוקים -
@שלוחה-404 מי איך למה כמה תפרט מה מדובר אם אתה רוצה שיעבירו שם פרטים
-
@מתנסה-php-api צודק, היה תקלה נוסף הכפתור להסבר איך המערכת עובדת
-
@שלוחה-404
א' כדאי שתסביר כאם יותר על המערכת
ב' אני צריך להגדיר הפניה ללא תנאי למערכת או רק במקרה ואין מענה כלומר אם רק במקרה ואין מענה אז רוב השיחות אני יענה להם
ג' המשתמשים יצתרכו להקיש ע"מ לעבור אלי????
ד' אם אני עושה הפניה ללא תנאי בשביל שכל השיחות יעברו את האימות צריך לדאוג שזה לא יכנס ללופים
ה' בעצם כל מערכת שיכולה לצנתק תיחסם שנרשמתי לצינתוקים שלה???
ו' אין דרך שאני יראה את המספר המתקשר בשביל לדעת מי זה???בכל מקרה נשמע מערכת מטורפת רק כדאי קצת יותר פרטים....
-
@י.ע אתה מגדיר הפניה ללא תנאי רק לשיחות באין מענה
אתה מגדיר בטלפון רשימה לבנה לשיחות נכנסות רק אנשי קשר
שיחה נכנסת שהיא לא באנשי קשר נדחית ומופנה למערכת המערכת מבקשת ממנו להקיש ספרה רנדומלית אם הוא מקיש את הספרה הוא נוסף לרשימה לבנה ועובר לחיוג בפעם הבאה הוא לא יצטרך להקיש ספרה
אין דרך שתראה את המספר על הצג כי אין דרך להפריד בין השיחות לפני אימות לאחרי אימות
במצב לא להפריע בטלפונים תומכים ניתן שהמספר יופיע כי שיחה ראשונה הטלפון דוחה שיחה שנייה הוא מקבל אז הוא חוזר מהמערכת אם הזיהוי שלו והוא מחייג אצלך
יש שלוחת ניהול טלפונית שמה אתה יכול לשמוע את המספר האחרון שחייג לחייג אליו לקבל את כל רשימת השיחות למייל וכו'
אם יש עוד שאלות אשמח להסביר -
@שלוחה-404 כתב בסינון צינתוקי ספאם:
אין דרך שתראה את המספר על הצג כי אין דרך להפריד בין השיחות לפני אימות לאחרי אימות
למה אני צריך לדעת עצם זה שאני רואה שהוא הצליח לחייג אלי זה אומר שהוא אחרי אימות
-
@שלוחה-404 עוד שאלה
מצב "לא להפריע" זה אומר רשימה לבנה שמאשרת אנשי קשר? -
@י.ע כתב בסינון צינתוקי ספאם:
למה אני צריך לדעת עצם זה שאני רואה שהוא הצליח לחייג אלי זה אומר שהוא אחרי אימות
המכשיר שלך צריך לדעת לא אתה לכן מספרים שעברו אימות חוזרים אם זיהוי המערכת
מצב "לא להפריע" זה אומר רשימה לבנה שמאשרת אנשי קשר?
זה רשימה לבנה לאנשי קשר ושיחות נכנסות פעמיים בתוך 15 דקות
דיברתי אם קיוליקס שיוסיפו למכשירים שלהם מצב לא להפריע או רשימה לבנה לפי כמות ספרות ואז אני יוסיף ספרות בסוף המספר וזה יעבור
ברשימה שחורה יש להם מצב כזה של סינון לפי כמות ספרות
אני לא יודע כמה מהמגזר משתמשים במכשירים שלהם אבל אם יפנו אליהם הרבה אנשים יש יותר סיכוי שהם יעדכנו את זה -
@שלוחה-404 כתב בסינון צינתוקי ספאם:
אני לא יודע כמה מהמגזר משתמשים במכשירים שלהם אבל אם יפנו אליהם הרבה אנשים יש יותר סיכוי שהם יעדכנו את זה
מעל חצי מליון פלאפונים נמכרו...
שניה כלומר שאין לי שום דרך לדעת מי חייג אלי??? חוץ מלהתקשר למערכת... -
שניה כלומר שאין לי שום דרך לדעת מי חייג אלי??? חוץ מלהתקשר למערכת...
אין דרך לדעת, בהתחשב בעובדה שהוא לא איש קשר שלך זה לא נורא ,נניח שענית לשיחה אם זה מישהו שאתה צריך תחייג אחרי זה למערכת ותשמור את המספר או שתקבל את רשימת השיחות למייל
כמה אנשים ביום מתקשרים אליך שהם לא מאנשי הקשר שלך, וגם אתה צריך אותם ?
תחליט מה עדיף לך לא לקבל שיחות ספאם וכמה שיחות חשובות שתצטרך להוציא את המספר דרך המערכת או לקבל גם אותם וגם ספאם