מדריך | שלוחה לבחורי ישיבות! ריתחא דאורייתא! 🔥
-
שלום לכל חברי הפורום!

רוצים ליצור שלוחה לבחורי ישיבה?
בואו תחשבו על הרעיון הבא!
שלוחה שבה בחור שהוא המנהל יוכל פעם בשבוע להעלאות הקלטה של קושיא חזקה על הנלמד בסוגיא ושאר הבחורים יוכלו להגיב על זה וליצור ממש 'ריתחא' בפלאפון!
בשביל ליצור שלוחה כזאת נחלק זאת לשתי שלבים
שלב א'
תפתחו שלוחה חדשה תפריט של המנהל (הבחור הממונה על כך) שבה הוא יוכל גם להקליט קושיא וגם לשמוע את התירוצים של הבחורים - כמובן שאת השלוחה הזאת צריך לנעולtype=menu password=כתבו את הסיסמה לשלוחהעכשיו תפתחו בתוך שלוחת התפריט שלוחה שנקרא לה שלוחה 1' שבה המנהל (הבחור הממונה על כך) יוכל להעלאות את הקושיא. (עצה שלי: מספיק קושיא של דקה וחצי בשביל להלהיט את הבחורים)
type=record folder_move=/השלוחה שבה ישמר ההקלטה לדוג' 1'ועכשיו פתחו בתוך שלוחת התפריט עוד שלוחה נקרא לה שלוחה 2' והיא תיהיה השלוחה שבה המנהל שומע את התירוצים של הבחורים ומאשר אותם - ההגדרות בשלוחה
type=admin_login admin_login_no_password=yes admin_login_function=repliesשלב ב'
ועכשיו פתחו את השלוחה של שמיעת הקושיא שבה כל בחור יוכל להיכנס לשלוחה ולשמוע את הקושיא וכן להגיב עליה או לשמוע את התגובות של בחורים אחריםtype=playfile playfile_say_replies=tfr playfile_rec_replies=wait_ok_adminהודעות מערכת בשלוחה של השמעת קבצים
הודעת מערכת בשם M1310
voice_1780783434053.wavתוכן ההודעה: "להקלטת תירוץ לקושיא הקישו 1' לשמיעת התירוצים של הבחורים הקישו 2' להמשך הקישו 9' או המתינו"הודעת מערכת בשם M1307
voice_1780807367959.wavתוכן ההודעה: "תירוצים של הבחורים"הודעת מערכת בשם M1308
voice_1780807518293.wavתוכן ההודעה: "עד כאן התירוצים"טיפ קטן שלי
בשביל שישמעו כל שבוע רק את הקושיא השבועית - ולא מעבר לזה
תוסיפו לשלוחת השמעת הקושיא את ההגדרה הבאהafter_play=return_amount return_amount=1בהצלחה רבה לכולם!
מקווה שנהנהתם! 
רוצים להשאיר לי תגובה מענינית? לחצו כאן