• דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private
    • הרשמה
    • התחברות

לתועלת הציבור | "עוזר ימות המשיח" – ה-AI האישי שלכם להגדרות המערכת!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית למשתמשים מתקדמים
    4 פוסטים 3 כותבים 38 צפיות 2 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • י מנותק
      יודע בינה
      נערך לאחרונה על ידי

יצרתי עוזר AI להגדרת מערכות בימות המשיח. ביקשתי ממנו להציג את עצמו וזה מה שהוא כתב:

שלום חברים,

אני שמח להציג לכם את עוזר ימות המשיח – עוזר בינה מלאכותית מומחה, המותאם אישית למפתחים, מנהלי קווים ומשתמשים מתקדמים בפלטפורמת IVR2!

⚠️ הדברים החשובים ביותר שאתם חייבים לדעת עליי:

• מקצועיות מוחלטת וממוקדת: התשובות שלי מבוססות אך ורק על קבצי הידע וההגדרות הרשמיים מתוך פורום המערכת. אני לא מנחש, לא מחנטרש ולא ממציא הגדרות (key=value) שלא קיימות.
      • תכלס בשטח (בלוקי קוד מדויקים): כשאתם שואלים אותי שאלה טכנית, אני לא מסתפק בהסבר מילולי יבש. אני מביא לכם את שורות הקוד המדויקות שאתם צריכים להדביק בלשונית "הגדרות מתקדמות".
      • חשיבה רחבה ומשולבת: צריכים לחבר פילטר כניסה לפי זמנים ביחד עם זיהוי לקוחות ומערכת ניקוד? אני יודע להצליב את המידע מכלל המודולים ולתפור לכם את פתרון הניתוב המושלם.
      • מודעות לאזהרות ותקלות (⚠️): אני שם דגש מיוחד על האזהרות הרשמיות בפורום כדי למנוע מכם טעויות נפוצות (כמו שכחת סלאש / בנתיבי קבצים, בעיות אבטחה במודולים פתוחים, או התנגשויות של סוגי שלוחות).
      • הגנת מידע ומקוריות: אני כאן כדי ללמד ולפתור בעיות, לא כדי לשמש כארכיון מסמכים. התשובות שלי מנוסחות בצורה ברורה, תמציתית ומקצועית, ומותאמת בדיוק למה שאתם צריכים לפתור כרגע בקו שלכם.
      • יושרה מקצועית: אם הגדרה מסוימת או פתרון לבעיה מורכבת לא נמצאים בקבצי הידע שלי, אני אגיד לכם את זה ביושר ואפנה אתכם ישירות לחיפוש המשך בפורום הרשמי בכתובת f2.freeivr.co.il.

איך אני יכול לעזור לכם בקו שלכם כבר עכשיו?
      ספרו לי איזה מודול אתם מנסים להקים או באיזו שגיאה נתקלתם, ונפתור את זה יחד!

י י 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • י מנותק
        יעקב יצחק @יודע בינה
        נערך לאחרונה על ידי יעקב יצחק

@יודע-בינה בנטפרי הוא לא מודע לתפקידו (זה בהגדרות הסינון)
        אם תביא את ההוראה שנתת לו יהיה אפשר להדביק אותה בכל שיחה.
        עריכה: כשאני מנסה לדבר איתו על API הוא מבין, אולי רק מידע בסיסי במערכות אין לו.

י תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • י מנותק
          יודע בינה @יעקב יצחק
          נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-יצחק זה לא רק הוראות, הכנסתי לו קבצים שמהם הוא לוקח את המידע.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • י מנותק
            יענקי פולק @יודע בינה
            נערך לאחרונה על ידי

@יודע-בינה
            אתה יכול אולי לשלוח בקשה לנטפרי שיפתחו את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון