✨ פיתוח פרטי חדש | מערכת מתקדמת וחכמה לניהול קווי ימות המשיח 📞🚀
-
פתרון-AI כתב:
מתי שאתה עושה קובץ חדש אתה בוחר את השם שלו ואם השם שלו ברירת מחדל נשאר על אותו 000 אז אולי בגלל זה זה משמיע אותו כתגובה
פשוט לא רציתי לקבע שלא ידרוס קובץ אחרתאמת שלאחר בדיקה אני רואה שזה משנה רק את השם תצוגה אבל הקובץ נוסף בתור 004

צריך לחשוב מה לעשות -
כמו כן אפשר לשכלל את האפציה של ההחלפה ןהחיפוש שהיה אפשרות לשנות שם של שלוחה, והמערכת תתקן את כל ההפניות (הלא יחסיות) שיועדכנו אוטומתית
או לחילופין לשנות את מיקומה והמערכת תציע האם לחפש את כל ההפניות היחסיות ושאינם ולתקן
זה יהיה יותר טוב מטוב...
הגזמתי?בוצע!
תנסה להעביר שלוחה ותראה מה קורה -
@פתרון-AI
אתה יוכל להגדיר דרך האתר את המודל
מעקב אחרי טלפון אחד..
תודה רבה.. -
@פתרון-AI
אתה יוכל להגדיר דרך האתר את המודל
מעקב אחרי טלפון אחד..
תודה רבה..אתה יכול בלי המודל ההוא
אתה נכנס לדוחות האזנה
https://ivr.pitronai.com/#/reports
למטה יש כל האזנות אתה כותב את מספר הטלפון ואתה רואה איפה הוא התקשר

ואם אתה לוחץ על מספר הטלפון שלו בתוצאות החיפוש יש לך גם מסע האזנות מסודר -
@פתרון-AI
בעיקרון הוא טוב אבל אני מחפש גם אפשרות של מעקב דרך הטלפון,
אם יש לך רעיון של אפשרות כזו?
המטרה לעקוב אחרי המספר,
וחוץ מזה גם לנהל בשעת המעקב כגון לנהל אפשרויות של צינתוק שהמספר מוציא או לחסום גישה לשלוחת קבצים או להוציא אותה משלוחה לשלוחה אחרת... -
ראשית שאפו ענננקקק ל @פתרון-AI על המערכת המטורפת, והשימושית להפליא!!
שנית ישנו חסר בהגדרת מקש # (או Hash בעצם) כי לא נותן לשנות את זה בשינוי שם וודאי לא ליצור שלוחה כזו
ניסיתי דרך הAI והוא פשוט יצר מקש # (לא Hash) שלא עובד כמובן (אולי אם הייתי מבקש ממנו מקש Hash היה מבין אבל לא ניסיתי) -
@פתרון-AI
בעיקרון הוא טוב אבל אני מחפש גם אפשרות של מעקב דרך הטלפון,
אם יש לך רעיון של אפשרות כזו?
המטרה לעקוב אחרי המספר,
וחוץ מזה גם לנהל בשעת המעקב כגון לנהל אפשרויות של צינתוק שהמספר מוציא או לחסום גישה לשלוחת קבצים או להוציא אותה משלוחה לשלוחה אחרת...ואם אעשה מה שכתוב שמה זה יתן לך את כל האפשרויות האלו?
-
@פתרון-AI
לא נראה לי,
חשבתי שלך זה יותר קל לבנות כזה מערך... -
פוסט זה נמחק! -
-
שנית ישנו חסר בהגדרת מקש # (או Hash בעצם) כי לא נותן לשנות את זה בשינוי שם וודאי לא ליצור שלוחה כזו
ניסיתי דרך הAI והוא פשוט יצר מקש # (לא Hash) שלא עובד כמובן (אולי אם הייתי מבקש ממנו מקש Hash היה מבין אבל לא ניסיתי)תודה על העדכון אני מטפל!
-
פתרון-AI כתב:
ניסיתי דרך הAI והוא פשוט יצר מקש # (לא Hash) שלא עובד כמובן (אולי אם הייתי מבקש ממנו מקש Hash היה מבין אבל לא ניסיתי)טופל היה הגבלה מצידנו רק על מספרים כעת אפשר הכל
-
נוסף באתר כלי חדש לשלוחות API, שמטרתו לעזור להבין מהר למה ה־API לא עובד.
מתוך שלוחת ה־API עצמה אפשר להפעיל בדיקה חיה, לבצע שיחה רגילה לשלוחה, ולקבל תמונה ברורה של מה קרה בדרך:
האם ימות שלחו בקשה, האם היא הגיעה לשרת, איזה סטטוס השרת החזיר, כמה זמן לקח לו לענות, מה הייתה התגובה, והאם היא תקינה למודול API.
בנוסף, המערכת מנסה לזהות אוטומטית תקלות נפוצות כמו:
500, Redirect, Timeout, HTML/JSON במקום תשובת API, תווים נסתרים, שגיאות תחביר, קובץ או שלוחה שלא קיימים ועוד.
בסיום מתקבלת מסקנה פשוטה וברורה, למשל:
"מצאנו את התקלה: השרת החזיר HTTP 500"
או:
"התגובה תקינה, אבל היא מפנה לקובץ שלא קיים."
המטרה היא לחסוך את כל הניחושים סביב ההודעה המוכרת: "אין מענה משרת API".
אשמח לשמוע הערות, תקלות שלא זוהו ורעיונות לשיפור.
להסבר המלא כנסו לכאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות