✨ פיתוח פרטי חדש | מערכת מתקדמת וחכמה לניהול קווי ימות המשיח 📞🚀
-
@פתרון-ai שלום
2 באגים:- בהגדרה להיכן ללכת לאחר צינתוק (בשלוחה של מודול צינתוקים, שם אאת השלוחה בלי / קודם לדוגמא, שלוחה אחת, כותב tzintuk_end=1 (ניסתי על שלוחה Hash ונתן לי tzintuk_end=/Hash) וזה לא עובד צריך להוסיף /
- בהגדרה של צינתוק אוטומטי בכניסה לשלוחה שם- run_tzintuk_automat=yes
צריך להשים את זה- send_tzintuk=yes
(אני מדבר על אפשרות ההגדרה בתוך עריכת ext)
שוב תודה ענקית על הפיתוח המיוחד הזה, יעמוד לך לזכות ליום הדין...
-
- שוב פעם מצאתי משהו שלא ידעתי שיש את זה בהאתר שלך, יצירת הודעות מערכת עם קולות AI ישר בתוך השלוחה, האם זה חדש?
- יש עכשיו תקלה להעלות קבצי שמע, ראיתי את זה גם ביצירת הודעות מערכת עם AI וגם בהשתקת הודעות מערכת

- אני מאוד אשמח אם תוכל להוסיף אופציה שיהיה אפשר להגדיר את אזור המגורים, ושהאתר אוטומטי יתרגם כל מקום שיש שעה לפי האזור שלי, אני רוצה להשתמש עם זה לדוגמה כשאני רוצה לראות את השיחות האחרונות או את הלוגים של שלוחה מסוימת, בגלל שאני לא גר בישראל קצת קשה לי כל פעם לחשוב על איזה שעות זה באמת היה בהאזור שלי (או שאולי יש הגדרה רישמית לזה מימות?)
-
שוב פעם מצאתי משהו שלא ידעתי שיש את זה בהאתר שלך, יצירת הודעות מערכת עם קולות AI ישר בתוך השלוחה, האם זה חדש?
לא כל כך חדש
יש המון פונקציות שתגלו מתי שתצטרכו אותם פשוט שמתי את הדברים במקום שהמשתמש צריך אם לא צריך לא ידע שיש אותם ואם צריך יראהיש עכשיו תקלה להעלות קבצי שמע, ראיתי את זה גם ביצירת הודעות מערכת עם AI וגם בהשתקת הודעות מערכת
זה בעיה אצלך כי עכשיו ניסיתי ועובד
אם תרצה תחבר אותי לקו שלך הרשאת עורך ואראה מה הבעיה
admin@pitronai.com שתף עם המייל הזה
לא חייב כל הקו מספיק שלוחה אחתאני מאוד אשמח אם תוכל להוסיף אופציה שיהיה אפשר להגדיר את אזור המגורים, ושהאתר אוטומטי יתרגם כל מקום שיש שעה לפי האזור שלי, אני רוצה להשתמש עם זה לדוגמה כשאני רוצה לראות את השיחות האחרונות או את הלוגים של שלוחה מסוימת, בגלל שאני לא גר בישראל קצת קשה לי כל פעם לחשוב על איזה שעות זה באמת היה בהאזור שלי (או שאולי יש הגדרה רישמית לזה מימות?)
לא שידוע לי שיש בימות
בעזרת ה' אבדוק את זה אם זה יגיע לכלל פיתוח אעדכן כאן -
פוסט זה נמחק! -
יוסף-חיים-3 כתב:
@פתרון-ai שלום
2 באגים:- בהגדרה להיכן ללכת לאחר צינתוק (בשלוחה של מודול צינתוקים, שם אאת השלוחה בלי / קודם לדוגמא, שלוחה אחת, כותב tzintuk_end=1 (ניסתי על שלוחה Hash ונתן לי tzintuk_end=/Hash) וזה לא עובד צריך להוסיף /
- בהגדרה של צינתוק אוטומטי בכניסה לשלוחה שם- run_tzintuk_automat=yes
@פתרון-AI
ראית את זה?
הוא פשוט תייג אותך עם ai ולא AI אז רק אני רוצה לדעת שזה תייג אותך
כמובן שאתה לא חייב לענות אבל עכ"פ אם לא תייג אותך אז עכשיו תייג...
שוב שכוייח על הכל -
@יוסף-חיים-3 אין הבדל בין אותיות גדולות לקטנות בתיוג ואם אתה רואה את השם שלו כחול זה אומר שזה תייג
-
יוסף-חיים-3 כתב:
@פתרון-ai שלום
2 באגים:בהגדרה להיכן ללכת לאחר צינתוק (בשלוחה של מודול צינתוקים, שם אאת השלוחה בלי / קודם לדוגמא, שלוחה אחת, כותב tzintuk_end=1 (ניסתי על שלוחה Hash ונתן לי tzintuk_end=/Hash) וזה לא עובד צריך להוסיף /
בהגדרה של צינתוק אוטומטי בכניסה לשלוחה שם- run_tzintuk_automat=yes
@פתרון-AI
ראית את זה?
הוא פשוט תייג אותך עם ai ולא AI אז רק אני רוצה לדעת שזה תייג אותך
כמובן שאתה לא חייב לענות אבל עכ"פ אם לא תייג אותך אז עכשיו תייג...
שוב שכוייח על הכלכן ראיתי ועבדתי על זה לסדר את זה
לא הספקתי לעדכן
בכל אופן עכשיו נראה לי שזה בסדר תעדכן אותי אם אתה רואה עדיין בעיה -
ממש מיוחד , רציתי לשאות בעוזר ה AI יש אפשרות שגם אחרי שהוא מכין תוכנית תעשה שיהיה ניתן להקיש לשינוי או המשך עריכת התוכנית כי מה שראיתי כעת זה שאחרי השאלות והכנת התוכנית אין איך לשנות או להוסיף על התוכנית
טופל, תעדכן אם הסתדר לך
-
@יוסף-חיים-3
אני רואה שדברת על צינתוק בכניסה לשלוחה אולי תעזור לגבי זה -
החסיד כתב:
יש עכשיו תקלה להעלות קבצי שמע, ראיתי את זה גם ביצירת הודעות מערכת עם AI וגם בהשתקת הודעות מערכת
תוקן, זה כבר עובד לי, יכול להיות שניסתי אז לעשות את זה בשלוחה הראשית ובגלל זה זה לא עבד.
לא שידוע לי שיש בימות
אבל שתיהם לא עושים את כל העבודה
בעזרת ה' אבדוק את זה אם זה יגיע לכלל פיתוח אעדכן כאן
כבר מחכה לזה, זה מאוד יעזור לי
-
@פתרון-AI
מה פתרון התקלה?

-
@פתרון-AI
מה פתרון התקלה?ככל הנראה אתה מתחבר עם מספר מערכת וסיסמא
ולכן המערכת ננעלה
תכנס לימות ותפתח את הנעילה
ותחליף לטוקן זה יותר יציב
אפילו תעשה טוקן בדפדפן העיקר טוקן -
@פתרון-AI אולי באמת תעלה פה צילומי מסך של האתר.
לפחות שאני ידע מה אני מפסיד

ובאמת האם אפשר להתחבר למערכת עם מספר מרכת וסיסמה לבד או שמחייב אימות דו שלבי?
והאם יש לך גישה למערכות? -
@המתכנת-הראשי זה מלא מסכים
למה שלא תתחבר לא הבנתי?
אתה יכול להתחבר עם מספר מערכת וסיסמא או עם טוקן שיהיה שמור אצלך בדפדפן
ככה אין לך שום חשש שיגיע אלי משהו
כרגע ימות לא מחייבים דו שלבי אז אפשר בלי כשיחייבו גם אצלי זה יחייב -
@פתרון-AI חסום לי מה אני יעשה

ואגב אם זה עובד כמו בAPI רגיל, אז זה לא נכון מה שאמרת ל@לימוד-בתורת-מרן, כי באמת טוקן צריך לעבוד גם אחרי החלת האימות הדו שלבי בAPI, אבל כרגע התחברות בAPI גם עובדת.ואגב, שכחת לענות אם יש לך גישה לסיסמאות?
ובנוגע לצילומי מסך אם יש לך כוח (בדגש על אם יש לך) תכניס בספוילר בפוסט הראשון. -
@המתכנת-הראשי איזה סינון אתה?
עניתי כבר שתלוי מה אתה בוחר הסברתי את זה כבר הרבה פעמים
אם אתה בוחר שמירה בדפדפן אז זה הכל דפדפן וצד ימות אפילו לא עובר הלוגים דרך השרת שלי אין לי דרך בעולם גם אם מאוד ארצה לדעת מה הקשת שם ומה עבר לך בדפדפן
אם אתה בוחר צד שרת מוצפן בשרת אז יכול להיות לי גישה אם מאוד אתעקש
אבל אין כל כך ברירה אם אתה הולך לרופא שיניים אתה צריך לסמוך עליו ...
תאמין לי שאם היה דרך שזה יעבוד בצד שרת בלי שיהיה אצלי טוקנים בשרת הייתי קופץ על המציאה למה אני צריך את האחריות הזאת אבל לעת עתה נראה שאין כזה דבר בעולם
איך השרת יוכל לעבוד עם אוטומציות גם מתי שאתה לא באתר בלי שיהיה לו את הטוקן
לכן אני משתדל לאבטח מאוד את המערכת ושמתי את זה אצל קלאוד פלייר שהיא החברה המובילה בעולם באבטחה, ככה שיהיה כמה שיותר מוגן
לגבי תמונות עשיתי כמה צילומים למודלים שפרסמתי בנפרד
אבל אם אתה מתעקש אעשה כמה צילומים על מודל אחד שעבדתי עליו לאחרונה בסיועו של @אריה-ai שהביא לי כמה רעיונות
עריכת קבצי שמע במערכת

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות