שלא יחזור לתפריט בשלוחה מסויימת (לאחר ניתוב)
-
יש לי ניתוב לשלוחה מסויימת בקו אחר, על ידי מספר משני לאותה שלוחה, אלא שבצורה אוטומטית ניתן לצאת משם לתפריט של הקו השני, ולפעמים הוא גם זורק חזרה לשם במקרה של כשלון וכו'.
איך ניתן לעשות שמתוך אותה שלוחה לא ישלח חזרה לתפריט?
אני מבין שלא ניתן לחזור באופן אוטומטי לקו הקודם, אבל לזה אני יכול לפחות לעשות ניתוב חדש .
למשיהו יש פתרון? -
@frankle לחסום כוכבית וסולמית
up=no
root=no
זה אמור להספיק, אם לא תגדיר בשלוחה ראשית הפניה לפי מספר מחויג לשלוחה הפנימית זה ינתב מיד מי שחוזר לשלוחה ראשית שוב לשלוחה הפנימית -
@שלוחה-404 כתב:
תגדיר בשלוחה ראשית הפניה לפי מספר מחויג לשלוחה הפנימית זה ינתב מיד מי שחוזר לשלוחה ראשית שוב לשלוחה הפנימיתזה נשמע שזה הפתרון, אשמח אם תוכל להגיד לי איך לעשות זאת
-
-
@שלוחה-404 תודה, הכנסתי את ההגדרות לשלוחה הראשית במערכת המופנת, ניסיתי ובמקרה שלי לא עבד, לצורך העניין באותה שלוחה שמחוברת ישרות לקו אליו אני מפנה יש שלוחת תור, ובסיום התור (אם אין מענה או לאחר ניתוק נציג) חוזר לתפריט
-
@frankle תעלה את ההגדרות שהכנסת
-
@שלוחה-404
ככה הכנסתי בשלוחה הראשית בקו השניtype=menu
check_did_and_go_to_folder=yes
0747094723=/82
0799403873=/82 -
@frankle אה צריך להגדיר בשלוחה ככה
check_did_and_go_to_folder=yesאתה צריך להעלות קובץ INI בשם Did_Go_To.ini
ובו לרשום
0747094723=/82
0799403873=/82
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות