קונפליקט בין id_list_message ל-read כשנשלחים יחד - הודעה נקטעת + הקשה מיידית לא נקלטת
-
שלום לכולם,
יש לי שלוחת API (type=api) שמבקשת מהמתקשר להקיש קוד בן 4 ספרות. בתגובה הראשונה אני שולח הודעה + בקשת הקשה יחד, לפי התבנית שראיתי כאן בפורום:
id_list_message=t-אנא הקישו את קוד המשחק בן ארבע הספרות&read=f-001=code1,,1,1,20,NO,yes,,,0123456789,3,Ok,NOANSWER,,no
שתי תופעות שקורות אצלי לסירוגין:
ההודעה (id_list_message) לפעמים נקטעת באמצע - נשמע רק "אנא הקישו קוד משחק בן 4" ונחתך, בלי "הספרות".
אם המתקשר מקיש את הספרה הראשונה מיד עם סיום ההודעה - ההקשה לא נקלטת בשרת בכלל. רק אם ממתינים כחצי שנייה אחרי סיום ההודעה לפני ההקשה, זה נקלט בהצלחה בכל פעם.זה קורה עקבי מספיק שאני חושד שיש כאן איזשהו קונפליקט תזמון בין השמעת ה-id_list_message לבין פתיחת חלון ההאזנה של ה-read כששניהם נשלחים באותה תגובה (עם &) - כאילו החלון נפתח לפני שההודעה סיימה להישמע במלואה.
השאלות שלי:
האם ידוע קונפליקט כזה בין id_list_message ו-read כששניהם באותה תגובה?
האם עדיף לשלוח אותם בשתי תגובות נפרדות (קודם id_list_message לבד, ורק אחרי שימות פונה שוב - להחזיר את ה-read)? אם כן - איך גורמים לימות לחזור אליי אוטומטית מיד בסיום השמעת id_list_message= "עצמאי" (בלי read מצורף), כדי שאדע מתי לשלוח את ה-read בתגובה?
או שיש פרמטר תזמון/buffer שפשוט חסר לי כאן?
תודה מראש למי שיודע!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות