תגובות למודול המונופול הטלפוני
-
השאלה אם הוא מתכוון להשקיע או לא?
מתכוון מתכוון...
-
@מייבין-במקצת
אז כתבו הרבה מה להוסיף
אם תרצה. -
@מייבין-במקצת מתי?
-
@lavitoren-הטי-ל ראית את המייל? ששלחתי לך
-
-
@מייבין-במקצת אשריך ותודה!
-
ראית את המייל? ששלחתי לך
עוד לא אראה בהמשך לא יודע אם היום
-
@מייבין-במקצת יש עוד משהו שאני עדיין לא מבין.
איך אתה אוחז את השחקן השני בתוך השלוחה כשזה לא התור שלו?
הדרך היחיד שאני יכול לחשוב עליו, זה שאתה שולח לו כל הזמן read עם מינימום ומקסימום 0 הקשות ושאחרי שניה הערך הריקה נשלחה, משהו כמו זהread=t- .=example,,0,0,1,NO,,,,,,Okאבל אם זה באמת ככה אז זה אומר שזה ישלח להשרת מאות בקשות לכל דקה (כל שניה בקשה נוספת לכל שחקן) ואם אני יבנה מודול עם הרעיון הזה, זה יגמור לי את הדקות ברנדר תוך כמה ימים, אז אשמח לשמוע איך באמת עשית את זה
-
@החסיד אני ב-VERCEL - לא ברנדר...
ואם השחקן שתורו כרגע לא יעשה כלום למשך 60 שניות - שתי השחקנים יקבלו שגיאה... -
@מייבין-במקצת
מספר הארות
א. תוסיף שישמיע את הצבע של כל עיר שקונים.
ב. אפשר לגנוב תורות מכיון שהתור לא עובר אוטומטי.
ג. בבניית בתים תוסיף אפשרות איפה לבנות.
ד. נראה שלפעמים יוצא דאבל גם כשיוצא 5 (?)
ה. ועוד, זה בנוי על שתי קוביות? -
אני ב-VERCEL - לא ברנדר...
לא התכוונתי דווקא רנדר, השאלה היא אם זה באמת עובד בהצורה הזאת שכתבתי או שאולי זה עובד בצורה אחרת
ואם השחקן שתורו כרגע לא יעשה כלום למשך 60 שניות - שתי השחקנים יקבלו שגיאה...
למה זה ככה? האם זה קשור לזה שזה עובד כמו שכתבתי ועשית את זה בכוונה, או שזה פשוט קורה בגלל הצורה איך שזה עובד שאחרי 60 שניות שאין תגובה הסקריפט קורס עם שגיאה של Time-out (שזה אומר שזה לכאורה עובד באיזשהו צורה שזה כן באמת מחכה שהראשון יקיש, ולא על ידי שליחת read ריקה שוב ושוב, אז צריך שוב פעם לדעת: איך אתה אוחז השחקן השני בתוך השלוחה)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות