אלפון מסודר נורמלי נעים למשתמש?
-
גייטהב.
מה זה גייטהב ? שכוייח על הרצון
-
@פתרון-AI האם תמיד זה אתה שכותב או בינה מלאכותית שכתבה את הפוסט שלך כדלהלן
עצוב לי שאתה לא יכול לראות
אולי תבקש מהם שיהיה 11 אתרים
בנוגע למודלים שלך הם מיוחדים ביותר אשקול זאת"אשקול זאת", "מיוחדים ביותר" וכדומה בד"כ שימושיות בעיקר אצל הבינה אבל אם כתבת בעצמך שאפו
נ. ב.
בד"כ כשאני אומר 10 אתרים הכוונה היא ברעיון אבל נניח שזה לא כ"כ ברור {בגלל צורת הכתיבה} על פי רוב כותבים "עוד כמה אתרים" ולא 11 אתרים -
"אשקול זאת", "מיוחדים ביותר" וכדומה בד"כ שימושיות בעיקר אצל הבינה אבל אם כתבת בעצמך שאפו
נ. ב.
בד"כ כשאני אומר 10 אתרים הכוונה היא ברעיון אבל נניח שזה לא כ"כ ברור {בגלל צורת הכתיבה} על פי רוב כותבים "עוד כמה אתרים" ולא 11 אתריםתאמת שכתבתי בעצמי הסתכלתי על התוספים שלך ואף בדקתי אחד מהם אני חושב שגם כתבתי תגובה באחד מהם
הם מאוד מיוחדים כל אחד מהם בתחום שלו
רק שאני לא רוצה להעמיס באתר שלי את כל העולם אני בונה אותו בצורה ממוקדת מטרה ולכן אני אשקול בהמשך איך והאם להכניס רעיון מסוים מהם
לגבי העשר הבנתי בתמימות שבאמת אתה יכול רק עשר וזה המקסימום שלך מצד החסימה לא מאפשרים לך יותר מאלו
כמובן שגם את הפוסט הזה אתה יכול לחשוד שלא בן אנוש כתב אבל זה המקסימום מצידי מדין והייתם נקיים -
@פתרון-AI אולי הוא לא מפסיק לחשוב ככה, זה בגלל השם שלך. אולי תתחיל לכתוב עם שם אחר.
-
-
@lavitoren-הטי-ל
אני בניתי לאחרונה כזה מערכת פרטית אבל אוכל להעביר לך את הקודים
הוא בנוי על רנדר חינמי עם הקוד בגייטהב....אשמח להציץ בקוד
אולי יביא לי איזה רעיון חדש -
@פתרון-AI זה שם יפה, רק אמרתי שאולי בגלל זה @lavitoren-הטי-ל חושב כל הזמן שAI כותב לך את התשובות
-
@פתרון-AI זה שם יפה, רק אמרתי שאולי בגלל זה @lavitoren-הטי-ל חושב כל הזמן שAI כותב לך את התשובות
היום כבר יש כאלו שיותר מזה מחברים את הסוכן שלהם למשתמש והוא מגיב לבד
-
@פתרון-AI אז אולי מישהו באמת יכול לבנות משתמש כזה שבאמת פשוט יקרא כל הפוסטים החדשים ואם זה שאלה על הגדרות מסוימות אז שהוא יכתוב תשובה שהוא יקח מתוך המידע שלו שהוא יקח מהאתר ושזה יהיה משתמש במיוחד רק בשביל זה ושכולם ידעו שהבינה כתב את התשובה
-
@פתרון-AI אז אולי מישהו באמת יכול לבנות משתמש כזה שבאמת פשוט יקרא כל הפוסטים החדשים ואם זה שאלה על הגדרות מסוימות אז שהוא יכתוב תשובה שהוא יקח מתוך המידע שלו שהוא יקח מהאתר ושזה יהיה משתמש במיוחד רק בשביל זה ושכולם ידעו שהבינה כתב את התשובה
צריך שמישהו מהמנהלים יעשה את זה לא יודע אם הם ירצו שיתחבר אליהם כזה משתמש בלי רשות
וגם מי ישלם על אותו מנוע AI שעומד מאחורה
יש פורומים שכבר חיברו כזה משתמש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות