בצינתוק אוטומטי מפעיל כמה פעמים את הצינתוק, למה?
-
הגדרתי שלוחה לצינתוק אוטומטי וזה מפעיל כמה פעמים את הצינתוק כל עוד הוא נמצא בשלוחה,
וגם הוא לא יוצא מהשלוחה..type=tzintuk list_tzintuk=admins tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/ tzintuk_your_id=0795122222 title=צינתוקים 56מה הבעיה?
-
@שמול פה מוגדר לצאת לשלוחה ראשית אם בלוחה ראשית יש הגדרה שגורמת לו להגיע לשלוחה הזאת הוא פשוט משחק פינגפונג בין השלוחות
-
@שמול פה מוגדר לצאת לשלוחה ראשית אם בלוחה ראשית יש הגדרה שגורמת לו להגיע לשלוחה הזאת הוא פשוט משחק פינגפונג בין השלוחות
צודק ,
אבל אני צריך שבסיום הוא יהיה בשלוחה ראשית..
איך אפשר להתגבר על זה? -
@שלוחה-404
הגדרתי ניתוב במספר מסוים מהתפריט הראשי לשלוחת צינתוק ואחרי זה אני צריך שיחזור לתפריט הראשי,
איך אני עשה זה, תמיד אם הוא מגיע לתפריט הראשי הוא יעבור לצינתוק?
הצורך שלי שיהיה רק בכניסה למערכת... -
@שמול איך אתה עושה את הניתוב ? אם זה מחייג מחויג אפשר להגדיר ניתוב פעם אחת בשיחה
-
@שלוחה-404
זה הגדרות שהגדרתי בשלוחה הראשיתcheck_did_and_go_to_folder=yes did_and_phone_check=yesכולל קובץ Did_Go_To...
ניסיתי אם רשימה שחורה היה בעיה אחרת..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות