אחת ולתמיד, הוספת מספרי חו"ל לרשימת התפוצה
-
קשה מאד כל המשחקים של רשימה לבנה, גם בגלל שקובץ כבד לא נפתח וצריך להוריד ולהעלות מחדש בעת עדכון, וזה גם לא נוח לשימוש, ומסוכן ויכול להימחק בטעות.
מתי סוף-כל-סוף יהיה אופציה כזו? -
@זעליג תשלח לימות המשיח רשימה של מספרים שאתה רוצה להוסיף ובתוכם תכלול את המספרים שאתה רוצה להוסיף ותוסיף אחרי שהם מחוברים לקו שלוחה שהסוג שלו הוא
והם יוסיפו את עצמם -
@מאיר-כץ לא הבנתי.
אני רוצה ביום יום להוסיף מספרים מחו"ל דרך אתר הניהול. -
@מאיר-כץ לידיעתך מספר חו"ל לע"ע אי אפשר להוסיף לרשימת תפוצה !
-
@חזקי-ראזנבערג כשאתה מתקשר לדוגמה מארה"ב אז אם יש לך שירות שיחות לחו"ל[אצלינו ישראל] אז יופיע לך במסך [בישראל] מספר של ספק התקשורת בארה"ב ולא המספר של מי שאתה רוצה כלומר שאם תתקשר מישראל לארה"ב 001516------{001=הקידומת של ניו יארק למשתמשים ללא חבילת שיחות לחו"ל]אז יופיע להם המספר שלך על המסך שלהם -05------- אז לכן תשלח להם צינתוק ב001 בהתחלה ואחרי שיקבלו את המספר של המערכת אז תשלח לימות המשיח רשימה של מספרים להוספה {הם לא צריכים לאשר את ההזמנה
}ובתוכם תוסיף את המספקר שיופיע כשהם מתקשרים לישראל -
@חזקי-ראזנבערג ואגב אפשר להוסיף 001 ואני אומר את זה מנסיון
-
@זעליג כתב באחת ולתמיד, הוספת מספרי חו"ל לרשימת התפוצה:
@מאיר-כץ לא הבנתי.
אני רוצה ביום יום להוסיף מספרים מחו"ל דרך אתר הניהול.יש בכלל אפשרות להוסיף מספרים דרך אתר הניהול?
-
-
טוב, נראה שחלק כלל לא הבינו מה היה הבעיה שבשלה פתחתי את האשכול.
אני דיברתי על הוספת מספרי חו"ל לשיגור הודעות-רישמת התפוצה דרך אתר הניהול.
זה הכל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות