האת קריינות המשוכלל VoiceMaster לא עובד
-
משהו יודע למה יש הרבה תקלות באת המטורף של @אריה-ai שלא עובד לרוב חבד יש לא קריינויות על רמה אבל החרי כמה שמשוים הוא מפסיק לעבוד גם אם אני מחילף מפתח
-
משהו יודע למה יש הרבה תקלות באת המטורף של @אריה-ai שלא עובד לרוב חבד יש לא קריינויות על רמה אבל החרי כמה שמשוים הוא מפסיק לעבוד גם אם אני מחילף מפתח
לי הוא עובד מצוין...
-
@אריה-AI שלא תבין הוא אתר מושלם אבל אחרי שאני משתשמש בו כמה פעמים הוא עושה לי שגיאה באדום למטה
-
@אריה-AI שלא תבין הוא אתר מושלם אבל אחרי שאני משתשמש בו כמה פעמים הוא עושה לי שגיאה באדום למטה
שגיאות מגבלה!!!!
-
@מערכות-טלפוניות ותודה על המחמאות!!!!
-
@אריה-AI
באמת מטורף האתר שלך!
אצלי במחשב אחד הוא עובד ובשני לא (כנראה בגלל שבשני יש נט פרי) -
-
@אריה-AI באתר קריינות שלי, אין בעיה בגלל נט פרי, תשלח להם לבדיקה לא תפסיד, כי הם לא חוסמים אתר קריינות כל עוד אין בו בעיה. תעשה הקלטה תעבורה בנטפרי ותשלח להם.
-
-
@אריה-AI אתה רוצה שאני ישלח להם?
-
-
@אריה-ai שלחתי להם הבעיה היא שאצלי אין שום בעיה ואני בנטפרי, אבל... אולי בכל אופן יועיל הפניה לנטפרי,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות