• דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private
    • הרשמה
    • התחברות

איך עושים? 🙂‍↔️😕

מתוזמן נעוץ נעול הועבר פורום מפתחים API
    2 פוסטים 2 כותבים 23 צפיות 1 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ש מנותק
      שיחה ממתינה
      נערך לאחרונה על ידי

אני נתקל בבאג די מוזר בשלוחה שמשלבת נתונים משרת חיצוני ומעבירה אותם הלאה לשלוחה אחרת, ואשמח לעזרת המומחים כאן.
      תיאור המקרה:
      הגדרתי שלוחה ראשית (נניח 1) כ-type=api. היא פונה לשרת שלי, מקבלת חזרה קובץ הגדרות זמני ומבצעת read למשתמש.
      בקובץ ה-ext.ini של השלוחה מוגדר:

type=api
      api_link=https://myserver.com
      api_add_id_list_message=yes
      api_timeout=5

השרת מחזיר בהצלחה את הפרמטרים ויוצר משתנה גלובלי (לדוגמה [Read_Variable]). מיד לאחר מכן, המערכת אמורה להעביר את המחייג לשלוחה 2 (שהיא שלוחת תפריט רגילה type=menu) לצורך ניתוב מבוסס משתנה באמצעות go_to_folder.
      הבעיה:
      בכ-15% מהשיחות (בעיקר בזמני עומס), נראה שיש Race Condition (תחרות ריצה) במערכת. המשתנה [Read_Variable] מגיע לשלוחה 2 כשהוא ריק או שהוא מכיל את הערך של המחייג הקודם בתור (כאילו ה-Session לא נסגר בזמן והתבצעה דריסת זיכרון).
      במערכת הלוגים של השרת שלי (API Logs) אני רואה סטטוס 200 OK מלא, והנתונים נשלחים תוך פחות מ-200 מילישניות, כך שזה לא קשור ל-Timeout.
      האם מישהו נתקל בתופעה הזו?
      האם יש דרך לאלץ Flush או Clear למאגר המשתנים הדינמיים של ה-IVR לפני המעבר לשלוחה הבאה, או שחובה לעבוד כאן עם Bridge ייעודי כדי לשמור על ה-Token של השיחה הנוכחית?
      תודה מראש לכל העוזרים!

ש תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • א אז נדברו העביר נושא זה מ-שאלות ועזרה הדדית
      • ש מנותק
        שלוחה-404 @שיחה ממתינה
        נערך לאחרונה על ידי

@שיחה-ממתינה אני לא מכיר את כל המוסגים שכתבת אבל הבעיה ידועה מבחינת ימות הם לא יודעים לאיזה משתמש הגדרת את ההגדרות ואם שתיים חייגו ביחד אז זה יכול לדרוס את הקובץ וכן אם חייגו בהפרש קטן אז המחייג השני ישתמש בהגדרות של הראשון
        הקוד שלך מוגדר נכון לקבל קלט של כל משתמש ולזכור מה כל אחד הקיש ? אולי הקוד שלך בזמני עומס מערבב בין משתמשים ?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון