אי אפשר ליצור חשבון SIP בשרת החדש?
-
זאת אומרת שבשרת החדש זה בעצם לא עולה ?
אגב רוצה לדעת אם יש אפשרות להעביר קו קיים מהישן לחדש -
-
-
-
@פתרון-AI תוכל להעביר את המערכת שלך לשרת ymtA (בעלות של כ200 ש"ח ומעלה), שם ניתן ליצור עד 6 חשבונות סיפ ללא עלות.
-
@פתרון-AI תוכל להעביר את המערכת שלך לשרת ymtA (בעלות של כ200 ש"ח ומעלה), שם ניתן ליצור עד 6 חשבונות סיפ ללא עלות.
אני לא צריך בשבילי פיתחתי פיתוח בשביל כלל המשתמשים כל אחד מתקין על הקו שלו רק שהתוודע לי לבסוף שסיף לא עובד לחדשים אבל זה כבר היה אז לא משנה
אני מדבר מכאן ולהבא שאדע מה לא תומך לחדשים כדי שלא אבנה עליו -
אני לא צריך בשבילי פיתחתי פיתוח בשביל כלל המשתמשים כל אחד מתקין על הקו שלו רק שהתוודע לי לבסוף שסיף לא עובד לחדשים אבל זה כבר היה אז לא משנה
אני מדבר מכאן ולהבא שאדע מה לא תומך לחדשים כדי שלא אבנה עליובמערכות חדשות סיפ עולה כסף כנ"ל.
-
@אז-נדברו
אם פתחו מערכות לפני שנה ואילך
זה בשרת ה חינמי -
-
במערכות חדשות סיפ עולה כסף כנ"ל.
כן זה הבנתי
אני שואל אם יש עוד חסרונות במערכות החדשות?בעיקרון לא. להפך, המערכות בשרת החדש (ymx) יותר יציבות ויש בהם האזנה יותר חלקה ביחס למערכות בשרתים הישנים.
כיון שזה שרת חדש יש שם באגים מסוימים (כמו שאין אפשרות להקיש 1 למעבר למערכת בטלזכור שזה הועבר לטיפול, וכן היה באג שלא היה ניתן לשנות את סיסמת הניהול בטלפון והוא תוקן), אבל בגדול הוא בהחלט עדיף. -
@אז-נדברו ואגב למה חסמו את הSIP במערכות האלו בחינם ודורשים כסף
מה ההבדל בין המערכות אם רוצים לגבות על זה אז בהכל למה בחלק כן ובחלק לא
איזה הגיון יש בזה? -
@אז-נדברו ואגב למה חסמו את הSIP במערכות האלו בחינם ודורשים כסף
מה ההבדל בין המערכות אם רוצים לגבות על זה אז בהכל למה בחלק כן ובחלק לא
איזה הגיון יש בזה?שיקולים טכניים (להתחיל לגבות כסף על דבר שהלקוח משתמש עד היום בחינם זה קצת מורכב, יותר קל להחיל את זה על מערכות חדשות).
בהמשך גם במערכות בשרת ymtA יעלה כסף ליצור חשבונות סיפ/ -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות