מרכזייה עיסקית
-
האם יש דרך בימות לשלם כסף ולקבל מערכת יציבה ?
אפילו רסיילר שגם אם יש קריסות שלא יורגש במערכת שלי
כמה אמור לעלות לחודש ? -
@שלוחה-404
ברמה העקרונית השרתים החדשים של ימות הם הרבה יותר חלקים בפרט השרת החדש,
לגבי מחירים לא ברור אם אתה מתככון לעלויות ש מרכזיית SIP
יש מושג שימות מקצים למערכת שלך פס יותר חזק בשרת ויש לך פחות נפילות, אבל צריך להיות מקושר בשביל זה, אולי תנסה לשאול בשירות לקוחות -
-
@הדיבל-המעופף
אם כסף והרבה... תמיד תוכל
אבל אם אין לך הרבה כסף ואתה רוצה לגרום שמישהו שם יעשה לך משהו אז אתה צריך להיות מקושר
@שלוחה-404
דרך אגב ימות הולכים להשיק בקרוב מרכזיית sip חדשה ומתקדמת אם שליטה חכמה ומתקדמת וכו'
חוצמיזה אומר לך שהמחיר של ההוצאת שיחות בימות ממש לא זול יחסית לשוק המרכזיות ואפשר לומר ממש יקר, כיום ה לא רווחי ומשתלם להקים מרכזיה בימות, ימות מיועדת בעיקר למערכות תכנים, אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך בפרטי על מרכזיות מעולות ביחס למחיר שאתה מוכן לשלם -
-
@YONA תודה על כל המידע
אני משתמש גם כמרכזייה וגם כמערכת תכנים אני לא צריך מרכזייה בנפרד
כמה זה הרבה כסף ?
ומי נמצא שם בהנהלה שיכול לעזור אני כבר אמצא קשר -
@שלוחה-404
ברמה העקרונית השרתים החדשים של ימות הם הרבה יותר חלקים בפרט השרת החדש,
לגבי מחירים לא ברור אם אתה מתככון לעלויות ש מרכזיית SIP
יש מושג שימות מקצים למערכת שלך פס יותר חזק בשרת ויש לך פחות נפילות, אבל צריך להיות מקושר בשביל זה, אולי תנסה לשאול בשירות לקוחותאין צורך בקשרים מיוחדים, כפי ש@yona כתב המערכות החדשות שנפתחות מוקמות בשרת החדש (ymx) שהוא יותר יציב מהשרתים הישנים.
-
@אז-נדברו עד מתי ? הרי גם שמה יפתחו מערכות וירד האיכות
שמה הSIP עולה כסף ואולי יש עוד כל מיני באגים ?
יש לי מערכת קיימת בשרת YMTA ואני רק רוצה יותר רוחב פס למערכת שלי אני מוכן לשלם כמובן שאם המחיר יהיה יקר מאוד אז אני יעדיף לשכור שרת מרכזייה ולעשות עליו את מה שאני צריך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות