חלוקת גמרא פרשות וכו
-
כשאני עושה למשל שלוחה משניות ולמודים אז למה הוא לא עושה לי למודים איך אני מגדיר??
או גמרא /פרשות / כו' ??
-
@מאיר-האלוף אתה צריך לקורא היטב את ההסברים שכתובים על כל מודול כדי להבין מה הוא עושה ואיזה הגדרות צריך להוסיף לכל דבר.
חלוקת תהילים גמרא פרשות -
@dudu אולי תסביר לי פה
-
@מאיר-האלוף מה יש להסביר?
אני לא יודע מה אתה רוצה...
אם אתה רוצה חלוקה של פרשות וכדו' אז תקרא את כל האפשרויות שיש במודול הזה,
אני אף פעם לא השתמשתי בו...
כמובן לא נראה לי שאתה יכול לעשות שלוחה אחת שתחלק גם תהילים, גם משניות וגם פרשות, אלא לכל דבר שלוחה נפרדת עם ההגדרות המתאימות לה,
למה שלא תקרא את מה שכתוב במודול ותראה את האפשרויות? -
אני רוצה משניות רק משנה אחת בכול פעם
-
@מאיר-האלוף נראה לי שזה לא כתוב באפשרויות, אבל אולי אתה יכול להגדיר כמו שכתוב לחלק פרקי תהילים, להגדיר מה הפרק האחרון, לדוג' אם יש 10 משניות להגדיר שיש 10, ולעשות כמובן שלא ישמיע את פרק התהילים או שתקליט השמעות לבד של המשנה המתאימה.
אחד הדברים הטובים שיש במערכות הללו שאפשר לשחק באופן יצירתי עם המודולים מכיוון שאפשר לשנות את הודעות המערכת וכדו'. -
@dudu אמר בחלוקת גמרא פרשות וכו:
@מאיר-האלוף נראה לי שזה לא כתוב באפשרויות, אבל אולי אתה יכול להגדיר כמו שכתוב לחלק פרקי תהילים, להגדיר מה הפרק האחרון, לדוג' אם יש 10 משניות להגדיר שיש 10, ולעשות כמובן שלא ישמיע את פרק התהילים או שתקליט השמעות לבד של המשנה המתאימה.
אחד הדברים הטובים שיש במערכות הללו שאפשר לשחק באופן יצירתי עם המודולים מכיוון שאפשר לשנות את הודעות המערכת וכדו'.תודה אבל אולי תסביר לי יותר מפורט בצאט??
-
@מאיר-האלוף מה הכוונה בצ'אט? אין צ'אט בפורום, וגם כבר כתבתי לך, אין לי כלל ניסיון במודול הזה, רק כתבתי מה שהיה נראה לי שאפשר לפי ההסברים של המודול...
-
-
@מאיר-האלוף אני לא מחובר למתמחים.
-
-
@מאיר-האלוף אני לא אוהב להתכתב במייל,
פעם אחת עזרתי למישהו במייל ואז הוא עבר לדבר איתי במייל כאילו אני מנהל הפורום...
למה שלא תשאל כאן בפורום ויעזרו לך? (או אני או מישהו אחר, יש עוד כאלה שאוהבים לעזור...) -
למה אתה לא מחובר למתמחים???