תגובה בנושא קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים
-
תגובה: קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים
@הקול-הירושלמי בקומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים כתבתשלוחת האזנה לתא הקולי
להחליף את ה-X בשלוחת הודעות ישנות, ולצרף את הקבצים הבאים
מה אתה מתכוון להחליף את ה-X בשלוחת הודעות ישנות, מה זה שלוחת הודעות ישנות, אם תוכל בבקשה להסביר בקצרה מה לעשות וכו', כי ניסיתי לעשות את זה ולא כ"כ הצלחתי.
-
על מנת להנות מחווית תא-קולי מושלם, יש ליצור בצד הניהול (שלוחה שרק למנהל תהיה גישה אליה) 2 שלוחות, שלוחה 1 להודעות חדשות ושלוחה 2 להודעות ישנות.
בקוד שמצורף בהודעה הנ"ל כתבתי 'X
במקום המיקום של השלוחה של הודעות ישנות, וכל אחד צריך להחליף את זה בהתאם למיקום של שלוחת הודעות ישנות במערכת שלו. -
@הקול-הירושלמי עדיין לא כ"כ מובן.
מה שכתבת בנושא הנ"ל שלוחת השארת תא קולי, ושלוחת שמיעת התא קולי, 2 השלוחות האלה הם לא בצד הניהול...
ועכשיו הוספת לעשות 2 שלוחות בצד הניהול, 1 הודעות חדשות, 2 הודעות ישנות...
אם הבנתי נכון, כמו שכתבתי כנ"ל, אז מה שאני רושם בשלוחת שמיעת התא קולי, אני מכניס ב-X את השלוחה של הודעות ישנות שנמצא בצד הניהול.
ומה אני צריך להכניס ב-X שבשלוחת הקלטת התא קולי? את השלוחה של הודעות חדשות שבצד הניהול??? וא"כ איך אני שומע גם את החדשים וגם את הישנים שכשבשלוחת השמעת התא קולי הוא מקושר רק לשלוחת ההודעות הישנות...אשמח להסבר מה צריך לעשות, מה לא כ"כ הבנתי...
תודה רבה -
@HMJE22
יש שלוחה שבה משאירים הודעות, ההודעות עוברות לשלוחה 1 של הניהול וזו השלוחה של ההודעות החדשות.
בשלוחת האזנה אתה יכול להגדיר מקשים שונים, למחיקה או להעברה לשלוחת ההודעות הישנות, ולשם כך אתה עושה שלוחה נוספת ומגדיר שכאשר אתה לוחץ על מקש העברה זה עובר לשלוחה זו.
עכשיו יותר ברור?
זה אמור להיות חיקוי לתא קולי של הפלאפון,
כמובן שזה לא חובה, זו רק המלצה, וכן כמובן שאתה עושה שרק אתה/המנהל יוכלו לשמוע את ההודעות ע"י הגדרת סיסמא לשלוחה וכדו'.
בהצלחה!! -
@dudu תאוריתית הבנתי, אני ינסה בהמשך אני יראה אם אני יסתדר.
עכ"פ תודה רבה -
@HMJE22
נראה לי שאם אתה רוצה שזה יהא כמו תא קולי רגיל
אין צורך בשלוחה מיוחדת בניהול כפי ש @הקול-הירושלמי ו @dudu כתבועל מנת להנות מחווית תא-קולי מושלם, יש ליצור בצד הניהול (שלוחה שרק למנהל תהיה גישה אליה) 2 שלוחות, שלוחה 1 להודעות חדשות ושלוחה 2 להודעות ישנות.
אלא מספיק להוסיף בהגדרות של שלוחת ההשמעת קבצים מעבר בסיום ההשמעה לשלוחת ההודעות הישנות
playfile_end_goto=/X
כשבמקום הX מספר השלוחה של ההודעות הישנות ואז זה כמו תא קולי רגיל שלאחר ההודעות החדשות משמיע את הישנות.
אלא שעדיין יש לי בעיות עם זה כפי שכתבתי במקור שם בסוף קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים
ואני מקווה שיענו לי על כך את הפיתרונות. -
@שלומל-ה אמר בתגובה בנושא קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים:
@HMJE22
נראה לי שאם אתה רוצה שזה יהא כמו תא קולי רגיל
אין צורך בשלוחה מיוחדת בניהול כפי ש @הקול-הירושלמי ו @dudu כתבועל מנת להנות מחווית תא-קולי מושלם, יש ליצור בצד הניהול (שלוחה שרק למנהל תהיה גישה אליה) 2 שלוחות, שלוחה 1 להודעות חדשות ושלוחה 2 להודעות ישנות.
אלא מספיק להוסיף בהגדרות של שלוחת ההשמעת קבצים מעבר בסיום ההשמעה לשלוחת ההודעות הישנות
playfile_end_goto=/X
כשבמקום הX מספר השלוחה של ההודעות הישנות ואז זה כמו תא קולי רגיל שלאחר ההודעות החדשות משמיע את הישנות.
אלא שעדיין יש לי בעיות עם זה כפי שכתבתי במקור שם בסוף קומבינה - תא קולי בהשמעת קבצים
ואני מקווה שיענו לי על כך את הפיתרונות.עניין של טעם וריח, אני אישית מעדיף אפשרות לגשת ישירות להודעות הישנות מאשר להגיע אליהן אחרי 20 הודעות חדשות שעדיין לא סומנו כישנות